Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Hoe zit het met de zorgverzekeringen?

Voor iedereen die achttien jaar of ouder is en in Nederland woont of werkt is een zorgverzekering verplicht. Wanneer is een zorgverzekering verplicht en welke zorgverzekering moet je verplicht afsluiten? Wij vertellen het je hier.

» Lees het volledige bericht
Wat is een uitvaartverzekering?

Met een uitvaartverzekering worden de kosten die komen kijken bij een crematie of begrafenis vergoedt. Bijvoorbeeld het werk van de uitvaartverzorger, het rouwdrukwerk, de catering, de kist en de auto die voorop rijdt in de begrafenisstoet.

» Lees het volledige bericht
Woonverzekering, wat moet ik weten?

Heb je net een huis gekocht, of woon je al een tijdje in je droomhuis maar wil je een nieuwe opstalverzekering om het jaar goed te beginnen? Vervolgens is het belangrijk om goed op te letten bij het vergelijken van alle woonverzekeringen. Maar waar let je op? Je kunt het hier lezen.

» Lees het volledige bericht
Is een autoverzekering verplicht?

Een autoverzekering is ervoor bedoeld om die schade te vergoeden aan degene die er nadeel van heeft. Dat kan de auto eigenaar zelf zijn of een ander die door de auto schade lijdt.

» Lees het volledige bericht
Uitvaartverzekering: dit moet je weten.

Een uitvaartverzekering is niet verplicht, maar kan wel verstandig zijn om af te sluiten. Vaak neem je een uitvaartverzekering, zodat nabestaanden niet de kosten hoeven te betalen als er weinig spaargeld is.

» Lees het volledige bericht