Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

De meest gestelde vragen over een rechtsbijstandverzekering

Waarschijnlijk weet je wel al wat een rechtsbijstandverzekering is, maar wil je juist weten wanneer je gebruik kan maken van de rechtsbijstand. Dat lees je hier.

» Lees het volledige bericht
De voordelen van een doorlopende reisverzekering

Het maakt niet uit waar je op vakantie gaat, met een doorlopende reisverzekering ga je altijd goed verzekerd op reis. Maar wat zijn precies de voordelen van een doorlopende reisverzekering? Dat lees je hier.

» Lees het volledige bericht
Is een uitvaartverzekering nodig?

Je denkt het liefste niet aan het afsluiten van een uitvaartverzekering. Dit is dan ook een van de redenen dat mensen het vergeten of niet doen. Toch is het erg belangrijk om dit toch te doen. De kosten van een crematie of begrafenis kunnen namelijk heel erg oplopen.

» Lees het volledige bericht
Dekt mijn verzekering waterschade?

Zoals iedereen wel weet is er een nieuwe watersnoodramp in Nederland. Veel mensen zeggen dat de schade die veroorzaakt wordt door het water gedekt wordt door de verzekering, maar is dat ook zo? Dat lees je hier.

» Lees het volledige bericht
Wel of geen reisverzekering afsluiten?

Tijdens de corona periode hoor je veel mensen praten over verzekeringen, maar moet je nou wel of geen reisverzekering afsluiten?

» Lees het volledige bericht