Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Schadevrije jaren vanaf 1 juli 2024 automatisch gecheckt

Vanaf 1 juli 2024 zullen schadevrije jaren voor autoverzekeringen automatisch gecheckt worden. Dit betekent dat verzekeraars niet langer afhankelijk zijn van de informatie die verzekerden zelf verstrekken.

» Lees het volledige bericht
Hoe kun je besparen op je autoverzekering?

Een autoverzekering is een wettelijke vereiste om de weg op te mogen. Wanneer je onverzekerd rijdt, riskeer je een boete die kan oplopen tot wel 400 euro.

» Lees het volledige bericht
Zo bereken je jouw zorgverzekering voor 2024

Ben je benieuwd naar de kosten van je zorgverzekering voor 2024? In dit artikel leggen we uit hoe je jouw zorgverzekering kunt berekenen en geven we tips om de goedkoopste zorgverzekeraar te vinden.

» Lees het volledige bericht
Hoe beïnvloeden je persoonlijke factoren je autoverzekeringskosten?

Het afsluiten van een verzekering voor de auto doe je natuurlijk niet elke dag. En daarom is het ook meer dan logisch dat je maar al te graag alles goed geregeld hebt.

» Lees het volledige bericht
Een bromfietsverzekering verzekeren: hier enkele tips

Heb je je rijbewijs voor de bromfiets gehaald? Dan is het natuurlijk tijd om daar optimaal van te kunnen genieten, en op zoek te gaan naar een bromfiets die bij jou past. Bij het aanschaffen van een bromfiets komen wel weer de nodige regelzaken om de hoek kijken. Zo moet je bijvoorbeeld verplicht een bromfietsverzekering afsluiten voordat je de weg op mag. Hieronder vertellen we je meer over hoe je de bromfietsverzekering kunt berekenen en het beste kunt afsluiten.

» Lees het volledige bericht