Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Een bromfietsverzekering verzekeren: hier enkele tips

Heb je je rijbewijs voor de bromfiets gehaald? Dan is het natuurlijk tijd om daar optimaal van te kunnen genieten, en op zoek te gaan naar een bromfiets die bij jou past. Bij het aanschaffen van een bromfiets komen wel weer de nodige regelzaken om de hoek kijken. Zo moet je bijvoorbeeld verplicht een bromfietsverzekering afsluiten voordat je de weg op mag. Hieronder vertellen we je meer over hoe je de bromfietsverzekering kunt berekenen en het beste kunt afsluiten.

» Lees het volledige bericht
Is een woonverzekering belangrijk?

Een woonverzekering is een essentieel instrument om je huis en bezittingen te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. Of je nu eigenaar of huurder bent, een woonverzekering biedt gemoedsrust en financiële zekerheid in het geval van schade diefstal, of andere ongelukken. In dit blog zullen we dieper ingaan op wat een woonverzekering precies inhoudt, welke soorten woonverzekeringen er zijn, en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste dekking.

» Lees het volledige bericht
Vergeet je inboedelverzekering niet

Een inboedelverzekering is een belangrijk onderdeel van je huishoudelijke financiële planning. Het beschermt je waardevolle bezittingen tegen schade of verlies door onverwachte gebeurtenissen, zoals brand, waterschade, diefstal en natuurrampen. In deze blog bespreken we de essentie van een inboedelverzekering, dekkingsopties en waarom het van cruciaal belang is om je bezittingen te beschermen.

» Lees het volledige bericht
Tips bij het vinden van een autoverzekering voor een 18-jarige

Je bent net 18 geworden, hebt je auto rijbewijs gehaald en de volgende stap is om een autootje te gaan kopen. Je wil graag mooie plekken gaan ontdekken met je auto, maar voordat je dat kunt gaan doen moet je een autoverzekering afsluiten bij een verzekering. Ben je nieuwsgierig geworden? In dit blog lees je alle tips and tricks hoe je als 18-jarige een autoverzekering kan gaan afsluiten.

» Lees het volledige bericht
Is een reisverzekering het waard?

Niet iedereen denkt eraan voordat ze op reis gaan, maar een reisverzekering is altijd handig om af te sluiten voordat je op reis gaat. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de kosten zonder reisverzekering kunnen hierdoor hoog oplopen.

» Lees het volledige bericht