Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Uitvaartverzekering

Het liefst denk je er niet aan je eigen uitvaart voor te bereiden, helaas is het wel de realiteit. Daarom is het zeker belangrijk om een uitvaartverzekering af te sluiten, een uitvaart kost namelijk veel geld en het is belangrijk om na te denken hoe je dit wilt regelen. Wat zijn je wensen en hoe moet dit straks betaald worden? Doe je dit niet dan zadel je jouw nabestaanden op met veel moeilijke keuzes en hoge kosten.

» Lees het volledige bericht
Beste vervoersmiddel

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel opties als het aankomt op vervoer. Met de fiets, auto, het OV, step, scooter of motor het kan allemaal. Maar wat is nou het beste vervoersmiddel? Wij gaan je de voor en na delen van deze vervoersmiddelen vertellen.

» Lees het volledige bericht
Op jezelf wonen

Als je voor het eerst op jezelf gaat wonen komt daar veel bij kijken. Wij hebben een paar tips voor je om het wat makkelijker te maken en hopelijk wat stress bij je weg te halen.

» Lees het volledige bericht
Alles over de zorgverzekeraar

Iedereen die in Nederland woont of werkt moet een basisverzekering voor zorg (basispakket) afsluiten. De Rijksoverheid bepaalt wat er in het basispakket zit. Dat is medisch noodzakelijke zorg waar iedereen recht op heeft. Zorgverzekeraars bepalen zelf wat in aanvullende verzekeringen zit.

» Lees het volledige bericht
Tips voor het afsluiten van een inboedelverzekering

Benieuwd wat jij kan besparen op je opstal, inboedel of aansprakelijkheidsverzekering? Wij kijken met je mee!

» Lees het volledige bericht