Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Hoe werkt een reisverzekering?

De vakantie komt er weer aan dat betekent dat veel mensen weer op vakantie gaan. We moeten dan nog alleen even afwachten of de corona-maatregelen het toelaten maar we hebben goede hoop. Wanneer je aan een vakantie in het buitenland denk je ook al snel aan een reisverzekering, maar hoe werkt het precies en wat dekt deze verzekering allemaal? Wij vertellen je het.

» Lees het volledige bericht
Wat is rechtsbijstand?

Je hoort het vaak voorbij komen maar wat is rechtsbijstand eigenlijk precies en hoe werkt het? Wij vertellen je het en leggen het stap voor stap voor je uit.

» Lees het volledige bericht
Waar moet je opletten bij een woonverzekering?

Heb jij net een huis gekocht of heb je al een tijdje je eigenhuis dat je volledig naar je eigen smaak hebt ingericht? Een ding is zeker, je wilt de beste woonverzekering. In dit artikel vertellen we wat een woonverzekering precies is en waar je goed op moet letten tijdens het kiezen en het vergelijken

» Lees het volledige bericht
Hoe kan je besparen op je autoverzekering?

De autoverzekering is voor heel veel mensen een kostbare verzekering. Daarom is het belangrijk om altijd te kijken als je nog wat kan besparen op deze kostenpost. Daarom hebben wij een aantal tips hoe jij eventueel wat kunt besparen op je autoverzekering.

» Lees het volledige bericht
Tips voor startende ZZP'ers

Als startende ZZP’er moet je altijd veel dingen regelen en op orde hebben. Op de standaardlijst staat meestal ook een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Je hebt al een rechtsbijstandverzekering en een gewone aansprakelijkheidsverzekering. Maar is een BA dan nog wel zinvol?

» Lees het volledige bericht