Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Is een reisverzekering tijdens wintersport noodzakelijk?

Het winterseizoen is weer begonnen en dat zorgt altijd voor heel erg veel vragen bij mensen. De mensen die voor de eerste keer op wintersport gaan vragen zich namelijk altijd af of een reisverzekering tijdens wintersport noodzakelijk is. Je leest het hier.

» Lees het volledige bericht
Tips om veilig te rijden in de winter

De winter is alweer begonnen , maar het enige wat we nog missen is ijs en sneeuw. We weten dan ook allemaal wel hoe gevaarlijk het kan zijn op de weg tijdens de winter. Daarom hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet hoe jij toch veilig de weg op kan tijdens de winter. Veiligheid in het verkeer is namelijk heel erg belangrijk. Je leest de tips hier.

» Lees het volledige bericht
Woonverzekering - vergelijk tips

Heb je net een huis gekocht, of woon jij al een tijdje in je droomhuis maar wil je kijken naar een nieuwe woonverzekering om goed het nieuwe jaar in te gaan? Dan is het wel belangrijk dat je goed oplet bij het vergelijken van alle woonverzekering. Maar waar let je op? Dat lees je hier.

» Lees het volledige bericht
Is een aansprakelijkheidsverzekering belangrijk?

Je kan je overal wel tegen verzekeren maar is een aansprakelijkheidsverzekering echt zo belangrijk of is het eigenlijk helemaal niet zo belangrijk als men denkt. Wij zoeken het voor je uit. Je leest het hier.

» Lees het volledige bericht
3 tips om te besparen op je autoverzekering 2021

We gaan weer richting het nieuwe jaar, we zijn dus ook allemaal al heel erg druk met het uitzoeken of we nog kunnen besparen op onze verzekeringen. Dan is het, het ook zeker waard om te kijken of je nog kan besparen op je autoverzekering, maar hoe doe je dat precies? Dat lees je hier. Wij geven je dan ook 3 tips om te besparen op je autoverzekering in 2021.

» Lees het volledige bericht