Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Autoverzekering het goedkoopst in het noorden van Nederland

De autoverzekering blijkt het goedkoopst in het noorden van Nederland. In Groningen betalen mensen gemiddeld genomen de laagste premie. Andersom zijn bestuurders in Maastricht juist het duurst uit. Zij betalen zo’n 25 procent meer voor dezelfde dekking.

» Lees het volledige bericht
Inboedelverzekering is niet genoeg: maak de woning inbraakproof

Aanbieders van de inboedelverzekering bieden graag dekking tegen schade door eventuele inbraak. Nog beter is het natuurlijk om die inbraken te voorkomen. Het is dan mogelijk om online een inboedelverzekering te berekenen en die goedkoop af te sluiten. En daar bij voorkeur nooit gebruik van te maken.

» Lees het volledige bericht
Nog half miljoen Nederlanders wisselt op laatste moment van zorgverzekering

Steeds meer Nederlanders stappen over naar een andere zorgverzekering. Ze besparen daarmee tot enkele tientjes per maand, waardoor ze op jaarbasis gemakkelijk honderd euro of meer overhouden.

» Lees het volledige bericht
Dure TV of nieuwe meubels gekocht? Pas de inboedelverzekering aan

Een dure TV gekocht of nieuwe meubels uitgezocht? Het risico bestaat dat de waarde van de inboedel daardoor een stuk hoger uitkomt dan voorheen. Dat is prettig wonen, maar vraagt ook om een andere verzekering.

» Lees het volledige bericht
Minder minima maken gebruik van goedkope zorgverzekering in Arnhem

Hoe het komt weet de gemeente niet, maar het blijkt dat minder minima gebruik maken van de goedkope zorgverzekering die er beschikbaar is. Het gaat om een collectieve polis voor mensen die het hoofd maar net boven water kunnen houden.

» Lees het volledige bericht