Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Welke verzekering heb ik nodig voor zonnepanelen?

Zonnepanelen op het dak vertegenwoordigen een behoorlijke waarde, het is verstandig om goed na te denken over de verzekering daarvan. Er zijn in principe twee verschillende polissen beschikbaar voor zaken van (grote) waarde in en om het huis. Het gaat dan om de opstalverzekering en de inboedelverzekering.

» Lees het volledige bericht
65% van de Nederlanders kiest de verkeerde autoverzekering

De keuze voor een goede autoverzekering blijkt nog niet zo gemakkelijk. Uit onderzoek van Pricewise en CG Selecties blijkt dat 65% van de Nederlanders niet de juiste polis heeft.

» Lees het volledige bericht
Opstalverzekering en inboedelverzekering nog vaak door elkaar gehaald

De opstalverzekering en inboedelverzekering worden door veel mensen nog vaak door elkaar gehaald, ook al ziet de dekking er totaal anders uit. In veel van de gevallen bieden verzekeraars woonpakketten aan, waar de beide polissen onderdeel van uitmaken.

» Lees het volledige bericht
Autoverzekering biedt uitkomst bij schade door gladheid

Zodra het kwik onder nul duikt kan het glad worden op de weg, vooral wanneer er sprake is van neerslag. Dat betekent dat automobilisten extra goed op dienen te letten. Ondanks dat zij goed opletten kan het soms toch misgaan. Het is dan prettig om te weten dat de autoverzekering de schade zal dekken.

» Lees het volledige bericht
Hoeveel zou je moeten verzekeren met de inboedelverzekering?

Een goede inboedelverzekering afsluiten en daarmee de waarde van je spullen beschermen tegen inbraak, brand of waterschade? De polis kost maximaal een paar euro per maand, maar kan grote financiële schade voorkomen op het moment dat er een keer echt wat aan de hand is.

» Lees het volledige bericht