Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Wat je niet wist over verzekeringen

Voor veel mensen zijn verzekeringen een saaie aangelegenheid. Toch zijn ze erg belangrijk en net zo goed een symbool van beschaving. Dat dat zo is, blijkt wel uit de rijke geschiedenis van verzekeringen die teruggaat tot de oudheid. Door de eeuwen heen heeft het zich ontwikkeld tot de moderne vorm waar verschillende bedrijven helpen om mensen tegen verschillende risico's te beschermen.

» Lees het volledige bericht
Is een levende doodskist wat voor jou?

Natuurlijk wil je liever niet nadenken over je uitvaart. Maar het is onvermijdelijk dat iedereen een keer stil moet staan bij de vraag hoe hij of zij na de dood behandeld wil worden. Voor de liefhebbers van eco en duurzaamheid is er nu een mooie nieuwe optie bij: je kunt begraven worden in een levende doodskist. Loop jij er warm voor?

» Lees het volledige bericht
Veel klachten over reisvouchers

Reizigers die hun reis geannuleerd zagen worden vanwege het coronavirus hebben in veel gevallen een reisvoucher gekregen. Maar zijn die wel geldig?

» Lees het volledige bericht
Verzekering bij natuurgeweld

Benieuwd hoe jij verzekerd bent tijdens een orkaan, een zware storm of ander noodweer? Bereken het met onze opstal & en inboedelverzekering tool!

» Lees het volledige bericht
Coronavirus en de uitvaartbranche

De wereld is in de ban van het coronavirus. Mensen worden geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven en alleen voor noodzakelijke dingen als boodschappen naar buiten te gaan. Dit om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

» Lees het volledige bericht