Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Tientallen euro’s per maand te besparen met zorgverzekering in 2020

De zorgverzekering voor 2020 komt eraan, dus het is weer tijd om te vergelijken. Te vergelijken en te berekenen, om na te gaan waar je de laagste premie betaalt. Dat kan behoorlijk schelen, omdat het ook dit jaar weer gaat om enkele tientjes per maand.

» Lees het volledige bericht
Innovatie: watersensoren bij een woonverzekering

Verzekeraars zijn altijd bezig met de risico’s die ze afdekken, waarvoor ze steeds vaker gebruik maken van slimme technologie. Een goed voorbeeld is de ANWB, met de Veilig van Huis-woonverzekering. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld een watersensor moet voorkomen worden dan de woning ongemerkt vol water komt te staan.

» Lees het volledige bericht
Een nieuw jaar: heb jij je woonverzekeringen op orde?

De eerste twee maanden van het jaar zijn inmiddels alweer voorbij. Ben jij het nieuwe jaar gestart met goede voornemens? Zo ja, houd je ze nog steeds vol? De meeste populaire goede voornemens zijn: stoppen met roken, minder alcohol drinken en meer sporten.

» Lees het volledige bericht
Wat vergoedt je autoverzekering bij autoschade door winters weer?

In ons koude kikkerlandje zorgen nattigheid en kou in de winter voor gladde wegen en daardoor wordt de kans op ongelukken, botsingen en pech aan je auto vergroot. Zorg dat je goed voorbereid de weg op gaat. Hieronder bespreken we enkele voorzorgsmaatregelen.

» Lees het volledige bericht
Autoverzekering het goedkoopst in het noorden van Nederland

De autoverzekering blijkt het goedkoopst in het noorden van Nederland. In Groningen betalen mensen gemiddeld genomen de laagste premie. Andersom zijn bestuurders in Maastricht juist het duurst uit. Zij betalen zo’n 25 procent meer voor dezelfde dekking.

» Lees het volledige bericht