Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Veelgemaakte fouten na een aanrijding

Een auto-ongeluk is een nare ervaring, wie er ook schuld heeft. Hoe voorkom je veelgemaakte fouten? Met deze tips weet je precies waar je op moet letten. Je kunt bijvoorbeeld ook een digitaal schadeformulier invullen.

» Lees het volledige bericht
Uitvaartverzekering: waarom is het handig dit af te sluiten?

Je eigen dood is een moeilijk onderwerp. De meeste mensen willen er niet over nadenken of kunnen er niet over praten met bijvoorbeeld een partner. We hebben echter allemaal maar één zekerheid in het leven; op een dag sterven we allemaal. Een uitvaart kost veel geld en het is belangrijk om na te denken over hoe je deze wilt organiseren. Waar hoop je op en hoe zal het zich later uitbetalen? Doe je dat niet, dan kom je voor veel moeilijke keuzes en hoge kosten voor jouw dierbare te staan.

» Lees het volledige bericht
Zorgverzekering afsluiten voor 2023? Hier moet je op letten

De laatste weken van het jaar staan ​​vaak in het teken van het vergelijken van zorgverzekeringen, maar veel mensen weten niet dat je je zorgverzekering kan afsluiten tot 1 februari. Het kan zijn dat je met verschillende verzekeringen een betere keuze heeft. Maar er zijn nog meer redenen om voor een nieuwe zorgverzekering te kiezen. Welke behandeling heb je nodig in 2023 en welke zorgverzekering past bij jou? Zo kies je de zorgverzekering die bij jou past.

» Lees het volledige bericht
5 best bewaarde geheimen van je zorgverzekering

Je hebt nog maar 4 dagen de tijd om een nieuwe zorgverzekering te kiezen voor 2023. Wat is voor jou belangrijk? Een uitgebreide dekking, de allerbeste voorwaarden of een zo laag mogelijke prijs? Voordat je een besluit neemt, willen wij jou eerst de 5 best bewaarde geheimen van een zorgverzekering vertellen.

» Lees het volledige bericht
Waarom heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Niet iedereen ziet het nut en de noodzaak in van het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering. Er is dus geen standaard antwoord. De ANWB heeft echter een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet zodat je zelf kunt bepalen of een verzekering bij je past.

» Lees het volledige bericht