Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Zorgverzekering met negatief reisadvies

We weten allemaal dat de corona besmettingen elke dag weer oplopen. In Nederland is er dan ook weer sprake van een nieuwe lockdown, maar hoe zit het eigenlijk met je zorgverzekering wanneer je in een land bent met een negatief reisadvies? Dat lees je hier.

» Lees het volledige bericht
Is het verstandig om te besparen op je uitvaartverzekering

Veel mensen denken dat een uitvaartverzekering niet belangrijk is, maar het is wel belangrijk om er een af te sluiten aangezien een uitvaart hoog in de kosten kan oplopen.

» Lees het volledige bericht
Checklist op jezelf wonen

Veel mensen hebben als doel om op zichzelf te gaan wonen, het kan zijn dat je dat dan al gaat doen wanneer je gaat studeren, maar het kan natuurlijk ook later. Toch is het altijd erg stressvol omdat je niet weet wat er op je af komt. Wil jij nou weten wat je allemaal geregeld moet hebben en waar je allemaal rekening mee moet houden? Dat lees je hier.

» Lees het volledige bericht
Tips om te besparen op je woonverzekering

Sinds de corona tijd houden we allemaal wel van besparen. Alles wordt namelijk steeds duurder. Daarom hebben wij een aantal tips hoe jij de goedkoopste inboedelverzekering afsluit. Je leest het hier.

» Lees het volledige bericht
De meest gestelde vragen over een rechtsbijstandverzekering

Waarschijnlijk weet je wel al wat een rechtsbijstandverzekering is, maar wil je juist weten wanneer je gebruik kan maken van de rechtsbijstand. Dat lees je hier.

» Lees het volledige bericht