Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Coronavirus en de uitvaartbranche

De wereld is in de ban van het coronavirus. Mensen worden geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven en alleen voor noodzakelijke dingen als boodschappen naar buiten te gaan. Dit om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

» Lees het volledige bericht
Zorgverzekeringen en het coronavirus

De wereld is in rep en roer over het coronavirus. Dit griepvirus, ook wel COVID-19 genoemd, veroorzaakt luchtwegklachten en koorts. Gezien de huidige besmettingen neemt het risico op besmetting per persoon alleen maar toe. Veel mensen vragen zich daarom af: hoe is het gesteld met mijn zorgverzekering?

» Lees het volledige bericht
Collectieve zorgverzekering sterft uit

De minister van Medische Zorg, Bruno Bruins, heeft samen met het ministerie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport begin februari aangekondigd dat de collectieve zorgverzekeringen binnenkort opnieuw worden geëvalueerd. Bruins gaf vorig jaar al aan het mes in de collectieve zorgverzekering te willen zetten. Op dit moment telt Nederland meer dan 50.000 collectieve zorgverzekeringen.

» Lees het volledige bericht
60% Nederlanders te hoge premie autoverzekering

Betaal jij te veel premie voor je autoverzekering? Bereken het snel op berekenen.nl

» Lees het volledige bericht
150 miljoen schade storm Ciara

Opstalverzekering vergoedt stormschade door Ciara. Bereken jouw opstalverzekering op berekenen.nl

» Lees het volledige bericht