Berekenen.nl

Verzekeringen - alle berekeningen

Verzekeringen - informatie en tips

Wil je verzekeringen berekenen? Je kunt online eenvoudig nagaan welke premie je zal betalen, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Vergelijk meerdere verzekeraars met elkaar en zorg ervoor dat je een scherpe premie betaalt, voor een goede dekking. Bereken de verzekeringen en zorg ervoor dat je geen dubbele dekkingen afsluit, door bijvoorbeeld je reisverzekering en zorgverzekering qua medische kosten goed naast elkaar te leggen. Je kunt online verzekeringen berekenen, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je een scherpe premie voor een goede dekking betaalt.

Bereken hier je verzekeringen

Autoverzekering en inboedelverzekering berekenen

Je kunt onder andere je autoverzekering berekenen, bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe auto koopt. In de meeste gevallen sluit je een verzekering af voor een periode van minimaal een jaar. Na die tijd kun je verzekeringen berekenen en wellicht overstappen om op de premie te besparen. Dit kan je gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar opleveren. Je kunt daarnaast je opstalverzekering of inboedelverzekering berekenen, net als bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of en lijfrente. Je hebt verschillende mogelijkheden, terwijl de berekeningen voor verzekeringen op een heel eenvoudige manier in elkaar zitten.

Zorgverzekering en reisverzekering berekenen

Verder kun je bijvoorbeeld de verplichte basisdekking voor je zorgverzekering berekenen, zodat je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt. Denk ook na over een eventueel vrijwillig eigen risico, waarmee je de premie per maand of per jaar behoorlijk kunt drukken. Verder kun je onder andere een rechtsbijstandsverzekering berekenen, een uitvaartverzekering berekenen en natuurlijk je reisverzekering berekenen. Ga na of je beter af bent met een doorlopende reisverzekering, of dat je aan de andere kant toch meer hebt aan een tijdelijke dekking. Je kunt online verschillende verzekeringen berekenen, zodat je precies weet wat er mogelijk is en wat dat je aan premie zal kosten.

Nieuws over Verzekeringen

Fraudeur met autoverzekering op de vingers getikt door rechter

Een vrouw die wilde frauderen met de autoverzekering van haar Maserati is lelijk tegen de lamp gelopen. De rechter gelooft haar verhaal niet, na te hebben uitgezocht of de geclaimde schade inderdaad tijdens het aangegeven ongeval zou zijn ontstaan.

» Lees het volledige bericht
Smartphone niet langer standaard onderdeel van inboedelverzekering

Bereken bij ons zelf wat een inboedelverzekering gaat kosten en bekijk welke dekking je dan kunt regelen.

» Lees het volledige bericht
Premies voor autoverzekeringen tot wel 100% hoger dan vorig jaar

Autoverzekeringen zijn in de meeste gevallen fors duurder dan vorig jaar. Dat was vorig jaar ook al het geval, waardoor er sprake lijkt van een slechte periode voor iedereen met een auto.

» Lees het volledige bericht
Autoverzekering kan worden opgezegd met terugwerkende kracht

De autoverzekering is verplicht voor iedereen die met de auto de openbare weg op wil. Andersom is het niet nodig de auto te verzekeren wanneer je die bijvoorbeeld hebt verkocht. Indien je de auto verkoopt en je er niet aan denkt om de polis op te zeggen loopt de autoverzekering wat dat betreft voor niets door.

» Lees het volledige bericht
Goede inboedelverzekering: vergelijk na een verhuizing

Een goede inboedelverzekering dekt de waarde van de inboedel, bijvoorbeeld bij schade door brand of water. Het is verstandig om de waarde van de inboedel regelmatig te (laten) berekenen, om te voorkomen dat er sprake is van onderverzekering.

» Lees het volledige bericht