Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
9.8 / 10 (6)

omrekenen are naar dm2

Ben je vergeten hoe je are (a) naar vierkante decimeter (dm²) omrekent? Geef hier het aantal are (a) in dat je wilt berekenen naar het aantal vierkante decimeter (dm²) en onze rekenmodule doet voor u het werk. lees meer

Vul hier het aantal are in dat je wilt omrekenen naar vierkante decimeter.

Are (a) naar vierkante decimeter (dm²) omrekenen

Als je niet je niet weet hoe je dit zelf omrekent dan ben je hier bij het juiste adres. Om het aantal vierkante decimeter (dm²) uit te rekenen ga je het aantal are (a) vermenigvuldigen met 10.000 en het resultaat is het aantal vierkante decimeter (dm²).

Eén vierkante decimeter (dm²) is een oppervlakte maat. Het is een oppervlakte van een vierkant met zijden van één decimeter lang en 1 decimeter lang. In één vierkant van een are zit wel 10.000 vierkanten in van één vierkante decimeter (dm²)

Klik op de link als je vierkante decimeter (dm²) naar are (a) wilt omrekenen.

Nieuws over

4.000 m2 bos gekapt voor meer natuur

Een ondernemer uit Aarle-Rixtel heeft een vergunning gekregen om 4.000 m2 bos te kappen. Het gaat om een stuk grond in zijn bezit, waar hij op een meer efficiënte manier gebruik van wil maken. Het gaat om 40 ‘are’ aan bos, waar hij aan de andere kant 75 are aan nieuwe natuur voor terug moet plaatsen.

» Lees het volledige bericht