Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
9 / 10 (90)

L naar cl omrekenen

Vul hieronder het aantal liter in waarvan u het aantal centiliter wilt weten. Met een druk op de knop weet u hoeveel centiliter de uitkomst is. lees meer

Vul hier het aantal liter in dat je wilt omrekenen naar centiliter.
Andere bezoekers berekenden ook:

Liter naar centiliter omrekenen

Op deze pagina leggen wij u uit hoe u het aantal liter naar centiliters kunt omrekenen. E

Liter naar centiliter

De formule van liter naar centiliter is: aantal liter vermenigvuldigen met 100. Dan heb je het gewenste aantal centiliters.

Een centiliter (cl) is een inhoudsmaat en is één honderdste van een liter. Centiliter (cl) wordt veel gebruikt op verpakkingen van drinken, zoals kleine bierflesjes waar meestal 25 cl op staat.

liter_naar_centiliter

Wil je centiliter naar liter omrekenen? Ook daarvoor kun je op Berekenen.nl terecht. 

Nieuws over Liter naar centiliter omrekenen

Schoolkosten berekenen en besparen

Als je een nieuwe opleiding start of bijvoorbeeld voor het eerst naar de middelbare school gaat komen daar natuurlijk wat kosten bij. Vervoer, boeken, schrijfwaar en misschien wel een laptop aangezien er tegenwoordig steeds meer online gewerkt word. Vooral tijdens de corona pandemie toen school vooral bestond uit online lessen. Maar dit kost uiteraard allemaal geld wat school niet altijd vergoed. Hoe bereken je nou van te voren het beste de kosten die je kwijt gaat zijn aan al deze benodigdheden en hoe kan je makkelijk geld besparen hierbij? Dat gaan wij je uitleggen!

» Lees het volledige bericht
Eén liter GHB in drinkflesjes: problemen bij Hendrik Ido Ambacht

GHB is in Nederland een groot probleem, omdat de drug zeer verslavend is en met name jongeren daar veel gebruik van maken. De politie kan er moeilijk vat op krijgen, omdat het makkelijk is om de drug zelf te maken.

» Lees het volledige bericht