Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
10 / 10 (1)

Zwangerschapsverlof berekenen

Wil je je zwangerschapsverlof berekenen, zodat je hier rekening mee kunt houden of je de kans hebt dit alvast aan de rest van het team mee te delen? Maak een berekening op basis van de datum waarop je bent uitgerekend, zodat je je hier goed op kunt voorbereiden. lees meer

Vul de datum van de eerste dag van de laatste menstruatie in (dag-maand-jaar).
Er kan sprake zijn van een onregelmatige cyclus, vul in dat geval de gemiddelde lengte van de laatste drie cycli in.

Zwangerschapsverlof berekenen

Bereken hier eenvoudig je zwangerschapsverlof.

Nieuws over Zwangerschapsverlof

Zwangerschapsverlof als man

Dat ook mannen zwangerschapsverlof krijgen als ze net een kind op de wereld hebben gezet, weten de meeste mensen wel. Maar hoe lang precies? De rechten voor vaders op dit gebied zijn de afgelopen jaren behoorlijk veranderd, dus het is niet gek als je niet helemaal op de hoogte bent. Goed nieuws: het is in ieder geval meer dan de schamele 2 dagen die vaders voorheen kregen. In dit artikel zetten we de laatste info over dit verlof voor je op een rijtje. Zo ontdek je wat zwangerschapsverlof voor mannen precies is, hoeveel verlof jonge vaders krijgen en hoe dit verlof officieel heet (want zwangerschapsverlof voor de man klinkt misschien leuk en logisch, maar helemaal juist is die benaming niet).

» Lees het volledige bericht
Heb ik recht op zwangerschapsverlof?

Alle vrouwen in Nederland die werknemer of zelfstandig ondernemer zijn of een uitkering ontvangen, hebben recht op zwangerschapsverlof, maar hoe moet je dit dan toepassen? Dat lees je hier.

» Lees het volledige bericht
Verlof en uitkering tijdens zwangerschap

Als je zwanger bent kun je je maar beter goed voorbereiden (ook op zakelijk gebied) voor dat de kleine komt. Als ouder heb je recht op verlof en uitkeringen. Lees en bereken hier wat er geregeld moet worden.

» Lees het volledige bericht
Zelf je zwangerschapsverlof berekenen

Ben je al een tijd lang zwanger en wil je weten wanneer je met zwangerschapsverlof kunt? In Nederland heb je recht op zwangerschapsverlof, waarmee we ervoor zorgen dat je in alle rust kunt bevallen, om een gezond kindje op de wereld te kunnen zetten.

» Lees het volledige bericht