Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
9.2 / 10 (254)

Leeftijd in minuten berekenen

Je leeftijd in minuten. Dat zijn er wel heel veel. Ook weten hoe oud jij bent in minuten? Doe dan snel de berekening hieronder. De berekening houdt ook rekening met de schrikkeljaren, dus het antwoord is volledig en correct! lees meer

Voorbeeld invoer van datum: 1-9-1985

Leeftijd in minuten

Het is toch ontzettend leuk om je leeftijd in minuten te weten. Het grappige is dat je nooit meer jonger zult worden dan je nu bent. De minuten tikken door, dus je wordt met de minuut ouder!

Toch leuk om je leeftijd in minuten te weten. Nu ik deze tekst zo schrijf, ben ik zelf ook benieuwd naar mijn leeftijd in minuten. Ik ben geboren op 13 januari 1980. Op dit moment ben ik:18.773.280 minuten oud. dat is al wel erg veel! Ik ga het  sowieso binnenkort opnieuw berekenen om te kijken hoe snel het gaat!

Bereken je leeftijd in minuten


Ben jij ook zo benieuwd naar je leeftijd in minuten? Wees niet bang, je hoeft het echt niet allemaal zelf uit te rekenen hoor. Vul gauw je geboortedatum in en vind binnen minder dan een minuut jouw leeftijd in minuten! Bereken voor de grap ook eens de leeftijd in minuten van iemand die een stuk ouder is, bijvoorbeeld je opa of oma, of je ouders. Hoeveel minuten, secondendagen of weken oud zouden zij zijn?

Nieuws over Leeftijd in minuten

Hoe oud ben ik precies? Kun jij het beter schatten dan deze mensen?

We vroegen een aantal mensen hun leeftijd in dagen te schatten. Op de vraag ‘hoe oud ben ik’ antwoordden ze automatisch in jaren en deden ze dat natuurlijk goed. De vraag ‘hoeveel dagen oud ben ik’ bleek een stuk moeilijker in te schatten. We weten niet goed hoeveel dagen we leven, terwijl dat toch een heel mooi uitgangspunt vormt om te genieten van iedere dag dat we er zijn.

ยป Lees het volledige bericht