Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
8 / 10 (1)

Kilonewton naar pond omrekenen

Met deze rekentool kun heel snel kilonewton (kN) naar pond (lbs) of andersom omrekenen! Vul in het lege invoerveld het aantal kilonewton/pond dat je wilt omrekenen in en kies vervolgens wat je wilt uitrekenen. Als je dat eenmaal gedaan hebt, druk dan op de knop 'bereken nu' en het antwoord wordt in een oogwenk voor je uitgerekend! lees meer

Vul in hoeveel kilonewton/pond je naar pond/kilonewton wilt omrekenen.

kilonewton naar pond en andersom omrekenen

Vraag jij je af hoe onze rekentool kilonewton (kN) naar pond (lbs) omrekent? Lees dan snel verder, want wij leggen het je uit! De formule van kilonewton naar pond gaat als volgt, het aantal kilonewton vermenigvuldigen met 224,80873187 is het aantal pond.

En als je pond naar kilonewton wil omrekenen dan gaat de formule als volgt, het aantal pond delen door 224,80873187 is het aantal kilonewton.

1 kilonewton is gelijk aan 102 kilogram. Kilonewton wordt gebruikt voor bijvoorbeeld apparatuur in de bouw of klimapparatuur.

Een pond (afkorting lbs) is een oude massa eenheid en wordt in buitenland veel gebruikt. Het staat gelijk aan 453,59237 gram. In Nederland is de pond niet wettelijk omschreven hoe zwaar het is. Dus wij gaan uit van de Engelse pond.