Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
? / 10 (0)

Omrekenen kilonewton naar ons

Met deze rekentool kun je heel makkelijk kilonewton (kN) naar ons en andersom omrekenen! Vul het aantal kilonewton/ons in de tekst vak en kies wat je wil omrekenen. Druk dan op de knop die er onder staat. Dan wordt het vliegensvlug voor je berekend! lees meer

Vul in hoeveel kilonewton/ons je naar ons/kilonewton wilt omrekenen.

Omrekenen kilonewton naar ons en andersom

Ben jij ook al zo benieuwd hoe onze rekentool dit nou eigenlijk berekent? Wij leggen het je uit! Om kilonewton (kN) naar ons te om te rekenen moet je het volgende doen: Vermenigvuldig het aantal kilonewton met 1019,716 en dan heb je het correcte antwoord in ons.

Of wil je weten hoe je ons naar kilonewton (kN) omrekent? Dan gaat het op deze manier: Het aantal ons delen door 1019,716. Dit is een aardig lastig getal, dus je kan beter onze rekentool gebruiken voor deze berekening. Zo ben je zeker van het juiste antwoord!

Één kilonewton is gelijk aan 102 kilogram. Kilonewton wordt gebruikt om de veiligheid van klimapparatuur  aan te duiden. Ook wordt het in de bouw gebruikt.

Een ons is hetzelfde als hectogram en is ook gelijk aan 100 gram. Ons wordt in veel landen gebruikt. Sommige landen hechten een andere waarde aan ons. Bijvoorbeeld in het Brits-Amerikaans maatsysteem is het ongeveer 28,35 gram, in Frankrijk is het 30.59 gram en in China is het 50 gram.