Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
8.9 / 10 (15)

Leeftijd in uren berekenen

Jouw leeftijd in uren berekenen? Vul hieronder je geboortedatum in, selecteer de optie ''uren'' en je weet direct jouw leeftijd in uren. De berekening houdt ook rekening met de schrikkeljaren, dus het antwoord is volledig en correct! lees meer

Voorbeeld invoer van datum: 1-9-1985

Wat is jouw leeftijd in uren?

Iemand verrassen met zijn leeftijd in 250.000 uren? Waarom ook niet en wees eens orgineel. Begin eerst eens met het berekenen van jouw eigen leeftijd in uren.


Leeftijd berekenen in uren

Nieuws over Wat is jouw leeftijd in uren?

Laat je handen je leeftijd niet verraden

De meeste mensen in Nederland besteden hun aandacht aan de verzorging van hun gezicht. We gebruiken dag- en nachtcrèmes, serums, olies, peelings of andere producten die onze huid verzorgen. We smeren ons gezicht goed in, maar we vergeten vaak onze hals, decolleté en vooral onze handen. Onze handen krijgen in onze levensjaren heel vaak veel te verduren. Wanneer we de afwas doen, wanneer we de autowassen, het huispoetsen met chemische middelen en onze handen worden veel blootgesteld aan zonlicht. Hierdoor drogen je handen sneller uit en is het van belang dat je ze goed verzorgt. Professionals zeggen ook wel dat je handen je leeftijd kunnen verraden.

ยป Lees het volledige bericht