Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
9.4 / 10 (1472)

Leeftijd in maanden berekenen

Hoe oud ben jij als je dit moet uitdrukken in maanden? Vul hieronder je geboortedatum in, selecteer de optie maanden en doe de berekenin. De berekening houdt ook rekening met de schrikkeljaren, dus het antwoord is volledig en correct! lees meer

Voorbeeld invoer van datum: 1-9-1985

Je leeftijd in maanden

Bij baby’s wordt de leeftijd altijd uitgedrukt in maanden. Dit is natuurlijk logisch, want anders is het antwoord altijd: 0. Op een zeker moment verandert de eenheid van je leeftijd van maanden naar jaren. Je bent niet 240 maanden oud maar 20 jaar. Een stuk minder omslachtig misschien, maar ook minder precies!

Je leeftijd in maanden uitrekenen

Hoeveel maanden oud ben jij? Dit hoor je niet zo vaak, maar is toch een leuk weetje. Ieder jaar heeft 12 maanden. Ben je 20 jaar, dan ben je ongeveer 240 maanden oud. Dit is afhankelijk vanaf wanneer je geboren bent.

Jouw leeftijd in seconden

Zou het niet veel handiger zijn als we onze leeftijd in maanden zouden geven? Je zou op die manier bijvoorbeeld meteen weten of je ouder of jonger bent dan een ander. Wil jij je leeftijd in maanden uitdrukken. Reken hier je leeftijd uit in maanden, weken, dagen of seconden!