Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
9.4 / 10 (492)

Leeftijd in dagen berekenen

Altijd al willen weten wat je leeftijd in dagen is? Vul hieronder je geboortedatum in (voorbeeld: 24-04-1981) en laat het voor je uitrekenen. De berekening houdt ook rekening met de schrikkeljaren, dus het antwoord is volledig en correct! lees meer

Voorbeeld invoer van datum: 1-9-1985

Jouw leeftijd in dagen

Hoe leuk is het om te weten hoeveel dagen oud je bent! Er zitten 365 dagen in een jaar.. Dit zelf uitrekenen is dus misschien wel erg lastig. Maar wij hebben de oplossing.. Door alleen je geboortedatum in te vullen, weet je binnen een paar seconden al hoe oud je bent in dagen.

Ook is het leuk om te weten hoe oud je kindje of (pasgeboren) baby is! Vul hier zijn of haar geboortedatum in en je krijgt het antwoord sneller dan je verwacht. Of misschien wil je graag weten hoeveel dagen het geleden is dat je iemand hebt ontmoet, dat je op vakantie bent geweest of dat je begonnen bent met werk of je school? Vul de datum in en je weet het!

Tip: Maak er een leuk spelletje van; raad van te voren maar eens hoeveel dagen of zelfs minuten of seconden je oud denkt te zijn.. dan kun je zien of je goed kunt schatten en er dicht bij zit!

Bereken je leeftijd in dagen!