Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
10 / 10 (2)

kilonewton naar centigram omrekenen

Op deze pagina kun je super snel en makkelijk kilonewton (kN) naar centigram (cg) omrekenen. Of wil je het nou net andersom? Dan heb jij geluk.. Want dat kan namelijk ook! Het enige wat je ervoor hoeft te doen is het aantal kilonewton of centigram in te vullen in het invoerveld, in te stellen welke van de twee je om wilt rekenen, en op de knop ''bereken nu'' te drukken. De rekentool doet de rest en komt binnen een paar seconden met het correcte antwoord! lees meer

Vul in hoeveel kilonewton/centigram je naar centigram/kilonewton wilt omrekenen.

kilonewton (kN) naar centigram (cg) omrekenen en andersom

Ben jij benieuwd hoe onze rekentool dit precies omrekent? Geen probleem! Wij leggen het voor je uit!

Om het aantal kilonewton (kN) naar centigram (cg) om te rekenen moet je het volgende doen: Het aantal kilonewton x 10197160,05 = aantal centigram. Het getal waarmee je moet vermenigvuldigen is aardig groot en heeft veel verschilldende cijfers. Er is dus kans dat je een foutje maakt of het getal verkeerd intypt in je rekenmachine. Gebruik daarom onze rekentool. Zo kun je er zeker van te zijn dat het antwoord klopt!

De formule van centigram (cg) naar kilonewton (kN) is precies het omgekeerde van de formule hierboven. De formule gaat als volgt: Het aantal centigram ÷ 10197160,05 = aantal kilonewton. 

1 kilonewton is gelijk aan 102 kilogram. Kilonewton is wordt ook wel gebruikt in de bouw of voor klimapparatuur.

Centigram is een massa eenheid, die niet veel gebruikt wordt. Eén centigram is hetzelfde als 0,01 gram.