Berekenen.nl
Geplaatst op 14 september

Reisverzekering vergoedt slippers als de koffer kwijt raakt

De reisverzekering vergoedt bij kwijtgeraakte bezittingen op reis de eerste zaken die je nodig hebt, vervolgens kun je de overige kosten claimen bij de luchtvaartmaatschappij waarmee je vloog.

Kosten voor nieuwe aankopen claimen bij reisverzekering

Er is niets zo vervelend als een koffer die kwijtraakt of helemaal niet aankomt. Je komt aan op je vakantiebestemming en je hebt daar niet de beschikking over je spullen en je kleding. Je kunt dan nieuwe kleding gaan kopen, zodat je toch van de vakantie kunt genieten. Daar kun je in eerste instantie de dekking van de reisverzekering voor gebruiken, vervolgens kun je je wenden tot de vliegtuigmaatschappij. Houd er rekening mee dat de reisverzekering doorgaans werkt met een maximaal bedrag voor dergelijke kosten als je koffer kwijtraakt. Het gaat vaak om zo’n €150 - €350, afhankelijk van de polis die je afsluit.

Online reisverzekering berekenen

Wil je online een reisverzekering berekenen? Je kunt online de premie berekenen. Kijk daarnaast goed naar de dekking en de hoogte van de bedragen die de polis zal uitkeren. Zoek je naar de meest uitgebreide dekking of wil je vooral een goedkope reisverzekering afsluiten? Je kunt online de verschillende polissen berekenen en die met elkaar vergelijken, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Het kost je slechts een paar minuten van je tijd, waarmee je ervoor zorgt dat je een goede reisverzekering kunt afsluitend ie een uitstekende dekking biedt.