Berekenen.nl
Geplaatst op 16 november

Eerste KLM-dreamliner op Schiphol een feit

KLM was oorspronkelijk van plan om de landing live uit te zenden via internet, maar zag daar uit respect voor de slachtoffers in Parijs uiteindelijk van af. Een woordvoerder van KLM liet weten dat het bedrijf de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten houdt en vluchten naar Parijs voorlopig wel gewoon door laat gaan.

Welkomstvluchten van een uur

Om kennis te kunnen maken met de nieuwe Dreamliner hebben mensen de mogelijkheid om op 22 november tegen betaling van een kleine vergoeding een uur mee te vliegen in het nieuwe toestel. Tijdens de rondvluchten krijgen passagiers de verschillende nieuwe snufjes te zien, zodat ze goed kennis kunnen maken met het nieuwe vliegtuig. Vanaf maandag 23 november zal de nieuwe Dreamliner van KLM vliegen richting Abu Dhabi en Bahrein, de bestemmingen voor dit eerste toestel. Nog voor het eind van het jaar komt er een tweede bij, daarna zullen ook de overige modellen de MD11-toestellen van KLM gaan vervangen. De Dreamliner vliegt een stuk zuiniger, is stiller en bovendien milieuvriendelijker.

Reisverzekering berekenen

Wil je binnenkort zelf met de Dreamliner op vakantie? Je kunt online je reisverzekering berekenen, zodat je in ieder geval zonder zorgen op reis kunt gaan. Zorg ervoor dat je online berekent of je huidige reisverzekering nog een goede keuze vormt, of dat er wellicht een mooi alternatief beschikbaar is. Je kunt de verschillende reisverzekeringen online berekenen en vergelijken, zodat je eenvoudig kunt nagaan hoe je voordelig voor een goede dekking kunt zorgen. Een reisverzekering berekenen kost je slechts een paar minuten van je tijd, zodat je snel weet waar je aan toe bent en je eventueel kunt overstappen.