Berekenen.nl
Geplaatst op 2 september

T-Mobile gaat meer internet aanbieden aan sim only klanten

Een sim only abonnement biedt aan de andere kant de mogelijkheid om flink op de kosten te besparen, vooral door de verschillende aanbieders en abonnementen met elkaar te vergelijken. T-Mobile lijkt nieuwe klanten met hun sim only aanbod aan te willen spreken, door een nieuwe bundel van 2GB aan data per maand beschikbaar te maken. De bundel kost normaal gesproken €18 per maand, tijdelijk is er sprake van €5 korting waardoor er slechts €13 per maand overblijft.

4G snelheid voor sim only

Daarnaast biedt T-Mobile een 4G verbinding aan klanten die gebruik maken van deze bundel, het gaat om 15 Mbps. De uploadsnelheid is beperkt tot 3 Mbps, al is dat over het algemeen voldoende om snel foto’s te kunnen uploaden. Wat dat betreft lijkt T-Mobile werk te willen maken van de sim only abonnementen die er beschikbaar zijn. Of er in de toekomst meer verhogingen of nieuwe bundels aan zitten te komen is op dit moment niet bekend, dat zullen we af moeten wachten.

Sim only berekenen

Denk je zelf na over een sim only abonnement bij T-Mobile of bij een van de andere providers in Nederland? Je kunt online je sim only berekenen en op die manier nagaan waar je het best gebruik van kunt maken. Met een sim only abonnement kun je er in ieder geval vanuit gaan dat je de kosten van je mobiele abonnement omlaag kunt brengen. Door online je sim only te berekenen zorg je ervoor dat je de aanbieding van T-Mobile naast die van de andere providers kunt zetten en je online een keuze kunt maken uit de alternatieven.