Berekenen.nl
Geplaatst op 30 juni

Sim only abonnementen helpen op de kosten te besparen

Steeds meer Nederlanders ontdekken dat ze door middel van sim only meer voordelig kunnen bellen. Ze kunnen daarbij gebruik blijven maken van hun huidige mobiele telefoon, al kiest een groeiende groep ervoor om de telefoon los aan te schaffen. Dit valt te combineren met een sim only abonnement, zodat goed duidelijk is welke kosten waarvoor worden berekend en de rekening aan het eind van de maand lager uitvalt.

Betaalbaar en een goede keuze bij contractverlenging

Nederlanders zijn vooral te spreken over het feit dat de sim only abonnementen de kosten voor de mobiele telefoon betaalbaar houden. Met name bij een contractverlenging maken ze hier steeds vaker gebruik van. Dat biedt de mogelijkheid om de huidige telefoon te blijven gebruiken, waardoor het niet nodig is om een nieuw duur abonnement aan te gaan. Er valt tot wel 90% te besparen op de huidige kosten per maand, waardoor het gebruik van de mobiele telefoon een stuk voordeliger uit zal vallen. Bovendien is de ware innovatie er een beetje uit bij de nieuwe smartphones, waardoor de oudere modellen vaak nog een uitstekende keuze vormen.

Sim only abonnement berekenen

Online een sim only abonnement berekenen en zelf ontdekken hoe je eenvoudig op de kosten kunt besparen? Je kunt online de verschillende sim only abonnementen vergelijken, zodat je een goed beeld krijgt van de besparing waar je zelf voor kunt zorgen. Je kunt verlengen met een sim only abonnement of berekenen wat het verschil is ten opzichte van een nieuw regulier abonnement. De berekening voor een sim only kost je slechts een paar minuten van je tijd, terwijl het je iedere maand gemakkelijk een paar tientjes aan kosten kan schelen.