Berekenen.nl
Geplaatst op 25 oktober

Sim Only abonnement voor kinderen: Tele2 introduceert speciale bundel

Tele2 komt met een Sim Only abonnement speciaal voor kinderen. Het moet er binnen de vergelijkers voor zorgen dat ouders ook voor hun kinderen een goede optie kunnen vinden. De kinderen kunnen onbeperkt bellen naar maximaal 3 nummers en krijgen per maand 1GB aan data tot hun beschikking. Het abonnement kost 7 euro per maand en behoort daarmee tot de goedkope Sim Only abonnementen.

Sim Only met internet voor kinderen

Het Sim Only abonnement met internet voor kinderen moet er volgens Tele2 voor zorgen dat zij goed mee kunnen komen in het digitale tijdperk. Een mobiele telefoon behoort tot de standaarduitrusting en ook mobiel internet is niet meer weg te denken.

Het abonnement heeft een bel plafond van 10 euro per maand, los van de 3 nummers om onbeperkt te kunnen bellen. Dat moet voorkomen dat de kinderen veel kosten maken, terwijl de ouders daar geen zicht op hebben. Het is mogelijk om extra data te kopen of het belplafond te verhogen, maar alleen met toestemming van de ouders. 

Sim Only berekenen

Zelf een Sim Only abonnement berekenen, voor kinderen of voor jezelf? Je kunt online de verschillende aanbiedingen vergelijken. Kijk goed naar de kosten per maand, net als naar de mogelijkheden om een contract voor 1 jaar of voor 2 jaar af te sluiten.

Op zoek naar een goedkoop abonnement op basis van Sim Only? Bereken online de kosten, bijvoorbeeld als je nog een goede mobiele telefoon hebt liggen. Je hoeft dan niet te betalen voor een nieuwe telefoon, zodat je maandelijks een lager bedrag betaalt voor de belminuten, SMS-berichten en het mobiele internet.