Berekenen.nl
Geplaatst op 27 november

Edwin de Roy vraagt partneralimentatie van Margarita

Jouw partneralimentatie berekenen? Je komt er op die manier achter op welk bedrag je recht hebt of wat je mogelijk aan je ex-partner moet betalen. Een belangrijke berekening, omdat die veel zegt over jouw financiële toekomst.


Dat geldt ook voor Edwin de Roy en Margarita, die nog altijd in een onderlinge strijd verwikkeld zijn. Hij schijnt opnieuw een poging te willen doen om partneralimentatie te ontvangen, waarvan advocaten berekend hebben hoe hoog die zou moeten zijn.

Onjuiste en onvolledige informatie

Zijn advocaten stellen dat Margarita de rechtbank onvolledig en onjuist geïnformeerd zou hebben. Ze gaf aan dat ze leeft van 1200 euro per maand, waardoor ze Edwin de Roy geen alimentatie zou kunnen betalen.


De advocaten hebben de partneralimentatie vanwege de scheiding berekend en stellen dat er sprake zou zijn van veel meer inkomen. Margarita zou daarmee alimentatie voor haar ex-partner kunnen betalen, waar De Roy graag gebruik van wil maken.

Zelf partneralimentatie berekenen

Zelf de partneralimentatie berekenen bij een scheiding? Gebruik onze handige tool om een berekening te maken. Houd er wel rekening mee dat we met de tool niet kunnen aangeven of je recht hebt op partneralimentatie. Het is een rechter die dat vast kan stellen. Je kunt gebruik maken van onze rekentool om een berekening te maken voor de hoogte van de alimentatie die je in dat geval kunt ontvangen.