Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
9.6 / 10 (10)

Autoroute berekenen

Je bent van plan om met je auto naar een afspraak te rijden, maar weet niet precies welke route je moet nemen. Of misschien weet je al wel waar je langs moet, maar ben je benieuwd hoeveel tijd je autoroute in beslag neemt. Op Berekenen.nl kun je daarom jouw autoroute berekenen. lees meer

Autoroute berekenen

Bereken zelf je autoroute

Je kunt natuurlijk aan de hand van een wegenkaart je autoroute bepalen. Je gaat op zoek naar jouw bestemming en stippelt vervolgens zelf je route uit. Ook een navigatiesysteem is een optie. Maar wat als je kaartlezen ingewikkeld vindt of als je geen navigatiesysteem bij de hand hebt? Gelukkig kan je ook gebruik maken van een online routeplanner. Voordat je begint met het berekenen van je autoroute, dien je natuurlijk te weten waar je naartoe wilt. Zorg dat je het adres bij de hand hebt, vul deze in en je weet binnen no time welke autoroute jij kunt nemen.

Autoroute berekening aflezen

Als je jouw eindbestemming hebt ingevuld, kun je meteen jouw autoroute aflezen. Je ziet een digitale wegenkaart met daarop de route. Daarnaast staat het aantal kilometers aangegeven en de verwachte reistijd zonder files. Natuurlijk staat de route ook in tekst uitgelegd. Je kunt de autoroute uitprinten en meenemen in de auto.

Is de route te ingewikkeld en ben je bang dat je de weg niet kunt vinden? Dan kun je altijd een taxi nemen. Bereken dan wel eerst de taxikosten en voorkom dat je voor verrassingen komt te staan. Is de route korter dan gedacht? Dan kun je natuurlijk ook de fiets pakken om naar je afspraak te gaan. Met de fietsroute weet je zeker dat je op tijd aan komt.


Nieuws over Autoroute

De vijf mooiste autoroutes van Europa

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met de auto op vakantie te gaan en deze routes bieden adembenemende landschappen en onvergetelijke avonturen.

» Lees het volledige bericht
Aantal files blijft stijgen in Nederland

Het aantal files op de wegen in Nederland blijft toenemen, ondanks inspanningen om de doorstroming te verbeteren. Verkeerscongestie heeft een negatieve impact op de reistijd en de productiviteit van weggebruikers. In dit artikel zullen we de verschillende factoren en oorzaken van filevorming onderzoeken en mogelijke oplossingen bespreken.

» Lees het volledige bericht
De spectaculairste autoroutes van Europa

Je hoeft niet helemaal naar de andere kant van de wereld te reizen om mooie en bijzondere autoroutes te rijden. In Europa liggen genoeg beroemde, maar vooral mooie plekken die je kan bereiken met de auto. Wij hebben hier voor jou de top 5 spectaculaire autoroutes van Europa.

» Lees het volledige bericht
De zes mooiste autoroutes van Noorwegen!

Noorwegen, het land van het noorderlicht, fjorden, gletsjers, charmante vissersdorpjes en legendarische wegen! We zetten de zes mooiste toeristische routes in Noorwegen voor jouw op een rij. Stuk voor stuk zijn het juweeltjes.

» Lees het volledige bericht
De mooiste autoroutes in Duitsland

In Duitsland heb je enkele prachtige autoroutes met cultuur- en natuurlandschappen, mooie oude steden, sprookjesachtige kastelen en betoverende plekjes die je zeker eens moet ontdekken. Hieronder geef ik jou een aantal voorbeelden van deze prachtige routes. Bereken hier jou autoroute door het mooie Duitsland.

» Lees het volledige bericht
De mooiste autoroutes van Nederland

In onze vorige blog hebben we de mooist fietsroutes behandeld maar het kan natuurlijk voorkomen dat je fietsen niet zo leuk vind. Daarom hebben we ook een lijstje gemaakt met van de mooiste autoroutes.

» Lees het volledige bericht
Frankrijk wil maximumsnelheid autoroute verhogen

De snelste weg via de Autoroute berekenen? In de toekomst kunnen veel vakantiegangers nog sneller naar hun bestemming rijden.

» Lees het volledige bericht