Berekenen.nl
Beoordeel deze berekening
8.6 / 10 (52)

Afstand berekenen

Afstand berekenen

BEREKEN DE AFSTAND

Door bovenstaande tool, bereken je eenvoudig jouw gewenste route. Je krijgt dan direct de meest handige informatie over jouw route te zien. Naaste een route voor de auto, is het ook mogelijk om een route te plannen met de fiets, lopend of met het openbaar vervoer.

Nieuws over Afstand

School op afstand

Door de corona pandemie is onderwijs op afstand steeds groter en beter geworden. Toetsen en lessen worden steeds vaker online gehouden, maar hoe ga je hiermee om en kan je het voor jezelf op een rijtje zetten? In deze blog hebben wij 4 tips voor leraren om school op afstand te overbruggen en te verbeteren.

» Lees het volledige bericht
5 Tips om effectief te communiceren op afstand

Inmiddels werken steeds meer mensen thuis na de corona pandemie, en dat gaat in de meesten gevallen heel goed. Wat betreft de communicatie kan dat alleen nog wat soepeler en beter. Wij hebben hier voor jou 5 tips om beter te communiceren op afstand.

» Lees het volledige bericht
Fietsen populair deze zomer

Nederland is van oudsher een fietsland. Maar deze zomer wordt er zo mogelijk nog meer gefietst in ons land. Dat komt natuurlijk omdat veel Nederlanders vakantie vieren in eigen land. En wat blijkt? Mensen zijn razend enthousiast over hun ontdekkingstocht dicht bij huis. Wat maakt Nederland als fietsland zo leuk?

» Lees het volledige bericht
Reizen tijdens de coronaperiode

Tijdens de laatste persconferentie worden de regels versoepelt. Het reizen met het openbaar vervoer wordt versoepeld. De bussen, treinen, metro`s en andere vervoersmiddelen gaan weer rijden volgens de vaste dienstregelingen. Toch wordt er van je gevraagd om het openbare vervoer zo veel mogelijk te vermijden.

» Lees het volledige bericht
Buiten in beweging

Tijdens de corona periode gaan er veel mensen op uit om in beweging te blijven en om de verveling tegen te gaan. Er zijn verschillende tools ontwikkeld om te berekenen hoe lang de afstand was en in welk tempo je het afgelegd hebt.

» Lees het volledige bericht
Nieuwe elektrische fiets kan tot 200km afstand afleggen

De elektrische fiets wordt steeds populairder bij een grotere groep Nederlanders. Dat betekent aan de andere kant ook dat fabrikanten hun best doen om betere modellen te ontwikkelen. Een recent resultaat daarvan is een nieuwe elektrische fiets met een actieradius van 200km.

» Lees het volledige bericht
Ruimtesonde maakt op meer dan 6 miljard kilometer afstand contact

NASA heeft geschiedenis geschreven met een nieuwe ruimtesonde. De New Horizons vloog langs ruimteklomp Ultima Thule om daar scherpe foto’s te maken aan het eind van ons zonnestelsel.

» Lees het volledige bericht