Berekenen.nl
Geplaatst op 29 oktober

Een beter BMI via Youtube: kanalen met sportieve instructies

Ons BMI zegt veel over onze gezondheid. Door regelmatig te bewegen en gezond te eten lukt het om overgewicht te voorkomen. Tenminste, dat is de traditionele school. Inmiddels komen we steeds minder buiten, maar bestaan er gelukkig nog wel mogelijkheden om aan ons BMI te werken. Bijvoorbeeld door middel van video’s op Youtube. Die motiveren om binnen de eigen muren meer te gaan bewegen. Het is op die manier niet nodig om naar buiten te gaan, terwijl ons BMI aan de andere kant gelukkig niet te hoog op zal lopen.

Nike Training en Yoga With Adriene

Voorbeelden van Youtube-kanalen om aan het eigen BMI te werken zijn er legio. Zoals Nike Training, van een van de grootste merken op dit gebied. Er zijn meer dan 100 oefeningen beschikbaar, om daarmee bovendien voldoende te kunnen afwisselen. Een ander account is dat van Adriene. Yoga With Adriene om er op een heel andere manier voor te zorgen dat je voldoende in beweging bent. Niet meer naar buiten, maar toch heel handig om aan je BMI te werken en er daarmee voor te zorgen dat je niet te zwaar zal worden.

BMI berekenen en afvallen

Wil jij jouw BMI berekenen en afvallen of daarmee de bevestiging krijgen dat er niets aan de hand is? Je kunt online een berekening maken van je BMI, zodat je precies kunt nagaan hoe je er op dat moment voorstaat. Wij maken de berekening voor je, zodat jij alleen de belangrijke gegevens hoeft in te vullen. Zoals je leeftijd, gewicht en lengte. Aan de hand daarvan maken wij een berekening van je BMI voor je. Bereken online je BMI en stel vast of het een goed idee is om de Youtube video’s om meer te gaan bewegen te gaan volgen.