Berekenen.nl
Geplaatst op 19 september

Oppervlakte Veerse Meer wordt de helft kleiner

De plannen voor het kunstmatige eiland in de Veerse Meer zijn flink op de schop gegaan. Het zou gaan om een groot eiland met 20 penthouses, 48 appartementen, 20 vrijstaande woningen en een hotel met 44 kamers. De gemeente leek het een goed idee te vinden, totdat er bezwaar werd gemaakt. Inmiddels is duidelijk dat de gemeente hiermee niet langer akkoord kan gaan. Het oppervlakte dat er dan gebruikt zou worden voor de commercie wordt te groot. Daarom heeft de initiatiefnemer voor de Zeeuwse Lagune de plannen aangepast.

Nieuwe plannen om meer kans te maken

De nieuwe plannen betreffen vier kleine eilandjes. Die hebben veel minder invloed op de natuur in het gebied, waardoor er geen bezwaar meer zou moeten zijn. Samen zijn de eilandjes goed voor minder dan de helft aan oppervlakte ten opzichte van het originele plan. De initiatiefnemer heeft de gemeenteraad gevraagd om nog dit jaar een besluit te nemen over het plan dat hij heeft ingediend. Hij gaat er vanuit dat er nu geen bezwaar meer zal zijn, waardoor hij het gebied kan gaan ontwikkelen en de gemeente daar ook de vruchten van kan plukken.

Oppervlakte berekenen: eenvoudig online

Wil je de oppervlakte berekenen van complete eilanden of bijvoorbeeld gewoon van een kamer of een stuk land? Je kunt daarvoor gebruik maken van de lengte en de breedte, in combinatie met de juiste berekening. Die berekening van de oppervlakte kunnen wij voor je maken, waardoor jij dat in ieder geval niet hoeft te doen. Het is in plaats daarvan voldoende om de waarden in te vullen. Wij zorgen er vervolgens voor dat je de berekening van de oppervlakte eenvoudig kunt maken. Direct op de hoogte, ook om oppervlakten met elkaar te kunnen vergelijken en na te gaan welke de grootste is.