Berekenen.nl
Geplaatst op 19 april

Arias ziet einde van cyclus bij PSV en wil graag vertrekken

Santiago Arias is een van de dragende spelers bij PSV. Hij speelt over het algemeen rechtsachter, maar zou de club wel eens kunnen gaan verlaten tijdens de zomerstop. Hij heeft aangegeven het van groot belang te vinden om op het hoogste Europese niveau te kunnen spelen. Dat heeft hij de afgelopen jaren kunnen doen bij PSV, maar op dit moment ziet het er voor volgend seizoen niet rooskleurig uit. De speler wil graag de stap maken naar de Europese top, om daar weer mee te kunnen doen in de Champions League.

Toe aan een volgende stap

Arias heeft nog een contract tot 2019 bij PSV, maar heeft de club laten weten dat hij toe is aan een volgende stap. Hij ziet de komende zomerperiode als een einde aan een cyclus, waarin hij een aantal jaren Europees voetbal heeft kunnen spelen. Nu daar een einde aan komt is het volgens hem van belang om een nieuwe cyclus te starten. Hij wil dat het liefst doen bij de Europese top in Duitsland, Engeland of Spanje. Zelfs als PSV de Champions League nog zou halen is dat voor hem niet meer interessant, vanwege de relatief zwakke Nederlandse competitie.

Online een cyclus berekenen

Je kunt online verschillende cycli berekenen, bijvoorbeeld om na te gaan wanneer het zelf tijd is om een stap te zetten. Je kunt je cyclus als vrouw berekenen of de cycli berekening gebruiken om andere data uit te rekenen. Waar je de tool ook voor gebruikt, wij maken het je graag gemakkelijk om een cyclus te berekenen en er daarmee voor te zorgen dat je goed op de hoogte bent. Maak online een berekening van een cyclus of van meerdere cycli, je hebt er slechts een paar gegevens bij nodig.