Berekenen.nl
Geplaatst op 24 februari

Verslaafde en te zware Britten lopen risico op verlies van hun uitkering

Het is volgens premier Cameron immers niet terecht dat de gezonde en hardwerkende gezinnen opdraaien voor de kosten, die een groep maakt die daar niet voor wil werken. Indien zij een uitkering hebben dienen ze wat te doen aan hun verslaving of hun overgewicht. Doen ze dat niet? Dan lopen ze het risico gekort te worden op hun uitkering, of deze zelfs helemaal te verliezen.

Aan de slag voor een vol bestaan

Ongeveer anderhalf miljoen Britten zit al langer dan 5 jaar thuis op de bank met een uitkering. Deze groep moet gaan zorgen voor ‘een vol bestaan’, waarin ze er alles uithalen wat erin zit. Het is een plan van de Conservatieven, die er op die manier voor willen zorgen dat iedereen zich bewust wordt van zijn of haar taak binnen de maatschappij. Thuis zitten met een verslaving of zwaar overgewicht en daar niets aan doen hoort en wat hen betreft niet meer bij in 2015.

Uitkering in Nederland berekenen

Heb je in Nederland een uitkering en wil je daar de hoogte van berekenen, of ben je benieuwd wat je zou krijgen op het moment dat je niet meer aan het werk kunt? We kennen in Nederland relatief hoge uitkeringen, al zou het altijd moeten lonen om zelf te gaan werken. Kun je niet werken, of lukt het tijdelijk niet om een baan te vinden? Je kunt dan online je uitkering berekenen, zodat je in ieder geval goed weet waar je rekening mee kunt houden. De online berekening kost je uiteraard maximaal een paar minuten van je tijd, zodat je direct weet waar je aan toe bent.