Berekenen.nl
Geplaatst op 23 oktober

Discussie over kermis op de Dam in Amsterdam

Er is al jarenlang discussie over de kermis op de Dam in Amsterdam. De één vindt het heerlijk om op die mooie locatie van de attracties te genieten, voor de ander is het een doorn in het oog. Er vindt twee keer per jaar een kermis plaats, terwijl het ook de rest van het jaar niet bepaald een rustige plaats is. Bewoners en ook enkele ondernemers zien de kermis graag vertrekken, maar de exploitanten denken daar uiteraard heel anders over.

Stoppen met de kermis

Een aantal van de exploitanten is grotendeels afhankelijk van de dagen op de Dam. Ze kunnen met de kermis rekenen op een aantrekkelijke omzet, omdat het een populaire plaats in het land is waar veel mensen komen. Sommigen van hen geven zelfs aan dat ze een uitkering aan zullen moeten vragen op het moment dat de gemeente besluit dat de kermis er niet langer plaats mag vinden. De gemeente denkt er in ieder geval over na om de kermis ergens anders te organiseren. Het is op dit moment te druk in de stad, waardoor het van belang is om de bezoekers wat meer te gaan verdelen.

Uitkering berekenen

Heb je net als de exploitanten van de kermis op de Dam het idee dat je mogelijk met een uitkering te maken zal krijgen of wil je daar gewoon de hoogte eens van berekenen? Je kunt online een uitkering berekenen, zodat je eenvoudig na kunt gaan wat je kunt verwachten. Je kunt een uitkering berekenen in het geval van werkloosheid, in het geval van de pensioenleeftijd of voor op het moment dat je arbeidsongeschikt wordt. De berekening van de uitkering kost je slechts een paar minuten, terwijl het je aan de andere kant veel duidelijkheid zal opleveren.