Berekenen.nl
Geplaatst op 12 juni

Bookmakers verwachten dit jaar weer een zwangere Meghan

Meghan Markle is pas recent bevallen van haar eerste kindje met Prince Harry, maar volgens de bookmakers zal de tweede niet lang op zich laten wachten. In Groot-Brittanië zijn ze er zeker van dat er later dit jaar of begin volgend jaar een nieuwe aankondiging zal volgen.

Archie Harrison werd dit jaar geboren en zou volgens de verwachtingen snel een broertje of een zusje krijgen. Dat betekent dat de succesvolle eisprong en innesteling bij Meghan niet lang meer op zich kunnen laten wachten, om zo snel mogelijk een tweede gezonde kindje op de wereld te kunnen zetten.

In 2019 of in 2020 nieuwe zwangerschap

De Britse bookmakers en media zijn het er unaniem over eens dat er snel een nieuwe aankondiging zal volgen. Volgens de meesten gebeurt dat nog dit jaar, waarmee het Britse paar snel voor uitbreiding van het gezin zou zorgen. Hoeveel kinderen het stel graag zou willen is niet bekend, maar er wordt vanuit gegaan dat dit er in ieder geval twee of drie zullen zijn. Het is wat dat betreft mogelijk dat er na de volgende aankondiging nog snel een zal volgen, om de kinderen allemaal in enigszins dezelfde leeftijd op te voeden.

Eisprong en innesteling berekenen

Zelf zwanger of wil je jouw eisprong en innesteling voor de zekerheid berekenen? Je kunt online de innesteling berekenen, waarmee je belangrijke informatie over jouw zwangerschap op een rij zet.

We vragen je om de eerste dag van jouw laatste menstruatie, net als om de lengte van jouw cyclus. Met die informatie kun je de eisprong en innesteling berekenen, net als meer waardevolle informatie over het zwanger zijn. Krijg een beter beeld van wanneer je precies zwanger bent geworden en wanneer je bent uitgerekend, om daar alvast samen naar uit te kijken.