Berekenen.nl

Innestelingbloeding of menstruatie

Volgens berekening hier is mijn cyclus 42 dagen, is prima maar dan is mijn eisprong volgens de berekening 27 juli 2020. En mijn innesteling op 1 augustus 2020. Maar ik heb cervixslijm methode gedaan en 19 juli was mijn eisprong want de baarmoedermond was beneden en open en de slijm was draderig en dik. En op 24 juli had ik mijn innesteling gehad want ik had ook krampen bij. Maar nu ben ik echt de tel kwijt. Want 5 augustus begon ik te bloeden niet zoals menstruatie maar heel licht roze in mijn urine net als dat je blaasontsteking hebt en bij het afvegen is er ook rozige bloed af en toe met sliertjes. Maar niet de hele dag en moet vaak plassen.
6 augustus werd het minder en 7 augustus in de nacht was er niks meer ook niet in mijn urine. Maar 8 augustus zaterdag kreeg ik kramp na het plassen en er was geen bloed in de urine en ook niet bij het afvegen. Ben daarna naar huisartsenpost gegaan, geen urineweginfectie maar toen ik in het potje ging plassen was er een druppel bloed. Maar bij het vegen kwam er roze afscheiding met kleine stolseltje. Vandaag zondag is het weer weg is dit nou innestelingbloeding of menstruatie ik had geen pijn in mijn buik of zo. En mijn menstruatie is nooit licht het loopt uit mij ik kan nooit een dun maandverband gebruiken altijd van die pant net als broekjes voor hevige menstruatie en ik heb dan ook veel stolsels erin. En de kleur is ook donker en het word bij de eerste dag al veel . Maar nu is het anders echt roze bloed wordt ook snel bruin en het is niet veel. En de gekke is mijn baarmoedermond is sinds 20 juli na mijn eisprong omhoog gegaan en dicht de bloeding komt wek uit mijn schede en rond maar de baarmoedermond is hoog en dicht. Ik heb 4 kinderen dus de baarmoedermond zit wel een sneetje in maar normaal bij menstruatie is ie altijd laag nu niet. En op 2 augustus heb ik lichte streep gehad op mijn zwangerschapstest. Wat kan het zijn.. O en nu na het plassen geen bloed maar ook niet in de baarmoedermond of in schede wel waterige afscheiding dat ik wel nat ben maar geen bloed en ook niet wit of draderig.

Even nog iets voor duidelijkheid.
18 mei was mijn eerste dag van mijn menstruatie en 24 mei laatste daarna 29 juni kreeg ik veel bloedingen met stolsels en na het plassen kwam er een grote stolsel ter grote van een vuist. Was echt veel bloed liep eruit en was donker zwart bloed. Volgens de verloskundige en gynaecoloog was het miskraam. En op de echo was er niks te zien alleen verdikte baarmoederslijmvlies en bloedtest gedaan mijn hcg was 0.5. Dus ik was niet zwanger. Tot nu 5 augustus deze rozige bloed.

Normaal is mijn cyclus elke 4 weken.
Ik gebruik sinds 2011 geen pil, geen voorbehoedsmiddelen en ook geen spiraal.

Ik hoop dat u mij kan helpen.

Met Vriendelijke groet,

Khadija

Vraag gesteld door: Khadija
Reageer jij op deze vraag?

Marloes: Zo wat een verhaal Khadija. Ik denk niet dat je de vraag hier moet neerleggen maar bij de dokter een verwijzing moet vragen naar een gyneacoloog.
Want online lees je allerlei verhalen maar je kunt toch beter even de deskundigheid op zoeken!

Succes in ieder geval!