Berekenen.nl
Geplaatst op 29 mei

De eisprong houdt vrouwen voor de gek bij het zoeken naar een man

Wat is de daadwerkelijke voorkeur van deze vrouwen en in hoeverre is deze stabiel? Het lijkt soms alsof vrouwen tijdens de eisprong inderdaad niets liever willen dan een stoere man, maar schijn bedriegt.

Sterke kaaklijn

Rondom de eisprong voelen vrouwen zich over het algemeen aangetrokken tot de mannen met een sterke kaaklijn en andere uiterlijke kenmerken van een stoere man. Het zijn de dominante types met veel testosteron die dan de beste kans maken bij vrouwen. De rest van de maand hebben vrouwen echter veel liever een lieve man die rustig op de bank naast ze komt zitten en ook voor de kinderen zal zorgen. Je kunt zelf je eisprong berekenen om na te gaan of je nu daadwerkelijk een stoere man zoekt, of dat dit gewoon te maken heeft met de periode van de maand.

Eisprong berekenen

Je kunt zelf je eisprong berekenen op basis van de cyclus die je ervaart. Je kunt dit gebruiken om na te gaan wanneer je de meeste kans hebt om zwanger te worden, maar je kunt er op die manier tevens voor zorgen dat je een beeld krijgt van je voorkeur voor mannen. Val je ineens op een stoere man met baard die het liefst zo dominant mogelijk voor de dag komt? Je kunt je eisprong berekenen om na te gaan of dit slechts van tijdelijke aard is, of dat dit inderdaad het type man is waar je graag voor wilt gaan.