Berekenen.nl

De anticonceptie pil

Ik heb afgelopen vrijdag de 10de meerdere malen gevreeën en zonder condoom. Met iemand die ik jarenlanh ken (5j) (Zit in principe aan de pil) En ik zit gewoon aan de pil neem ik ook gewoon in om 20.00 avonds.
Alleen zaterdag toen ik ineens moest werken avonds ik stapte net in mijn auto weer had de Pil ingenomen. Maar ik kon het niet zo snel wegspoelen want ik was schijnbaar mijn flesje water vergeten. Dus had ik erop gekauwd en doorgeslikt met genoeg speeksel. Gisteren zondag heb 'm gewoon met water weer ingenomen
Werkt de pil dan nog optimaal?? Of is het zo dat de negativiteit van kauwen op de anticonceptie pil dan niet meer goed werkt en dat ik mij eventueel aan de consequenties moet denken? Dat ik zaterdag een verlate eisprong heb gehad ofz en toch nog ..... kan/kon raken.
12 januari heb de pil gewoon om 20.00 met water ingenomen en maandag om 21.00 en dinsdag heb ik iets niet goed doorbakken gegeten in de middag Spaghetti aas rauw, waardoor ik avonds om 20.00 moest overgeven op het tijdstip dat ik de pil ingenomen had.
Ik hoor het graag.

Groet, Anna van 27j

Vraag gesteld door: Anna27
Reageer jij op deze vraag?