Berekenen.nl
Geplaatst op 20 december

Wiet testen en een modaal jaarsalaris als bonus

De beste manier om een jaarsalaris bij elkaar te verdienen? Geloof het of niet, maar het is mogelijk door wiet te testen. De American Marijuana is een soort Groupon voor wiet. Het bedrijf is op zoek naar iemand die voor een salaris van 3.000 dollar per maand wiet wil komen uitproberen. Het gaat om zowel de toppen als de olie, op basis van cannabis.

Degene die de baan krijgt kan gewoon vanuit huis werken, waardoor het niet nodig is om iedere dag naar kantoor te gaan. Het is op die manier voor veel mensen een droombaan, waar ze nog geld voor krijgen ook.

Wiet roken en betaald krijgen

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is bij American Marijuana inderdaad de bedoeling om onder andere wiet te roken en daar betaald voor te krijgen. Er wordt ongeveer een modaal jaarsalaris overgemaakt, in ruil voor de aangeboden diensten. Toch is het niet helemaal uniek, omdat Snoop Dogg bijvoorbeeld iemand in dienst heeft die de joints voor ‘m draait. Die persoon verdient daar nog net iets meer mee, dankzij een bedrag van zo’n 3.300 dollar per maand. Het laat goed zien dat er bijzondere banen beschikbaar zijn, al is dat natuurlijk niet voor ons allemaal weggelegd.

Een overdreven hoog jaarsalaris is het natuurlijk niet, maar de kans is groot dat ook jij ervoor zal tekenen om deze werkzaamheden ervoor uit te voeren. Alleen al daarom is de verwacht dat het aantal aanmeldingen groot zal zijn en je dus veel concurrentie zal hebben om deze baan te bemachtigen.

Jaarsalaris berekenen

Wil je het jaarsalaris berekenen dat je krijgt om de wiet te testen, de joints te rollen of met het werk dat jij doet? Je kunt dit online berekenen, aan de hand van het salaris dat je per maand ontvangt. Op die manier bereken je het jaarsalaris, iets dat je bijvoorbeeld nodig hebt om een lening of een hypotheek aan te vragen. We maken het je online graag makkelijk, waarbij je bovendien zeker weet dat je geen vervelende rekenfout maakt.