Berekenen.nl
Geplaatst op 31 mei

China probeert Aubameyang te lokken met 50 miljoen jaarsalaris

De Chinese competitie staat niet bekend als de sportief meest uitdagende, maar daar willen de eigenaren van de clubs graag verandering in brengen. En hoe ze dat doen? Door Europese spelers te lokken met enorme jaarsalarissen. Het Chinese Tianjin Quanjian heeft Aubemeyang een aanbod gedaan met een jaarsalaris van 50 miljoen euro, om hem naar de andere kant van de wereld te lokken. Hij twijfelt echter nog of hij daar op in moet gaan, aangezien er ook een aanbieding ligt van het Franse Paris Saint Germain (PSG).

Paris Saint Germain met 14 miljoen per jaar

Indien hij toch kiest voor PSG zal het hem sportief waarschijnlijk een stuk beter voor de wind gaan, maar hij moet het daar wel doen met minder van een derde van het jaarsalaris dat hij in China kan verdienen. Hij zal het daar namelijk moeten doen met een jaarsalaris van ‘slechts’ €14 miljoen. Of de speler kiest voor het grote geld in China of de sportieve prestaties in Frankrijk is op dit moment nog niet duidelijk. Als hij toch besluit om naar China te gaan kan hij daar in eider geval samen spelen met de Belg Axel Witsel, die voor 20 miljoen per jaar wel te porren was voor een avontuur aldaar.

Jaarsalaris berekenen

Benieuwd wat jouw jaarsalaris is op basis van het bedrag dat je per maand kunt gaan verdienen? Je kunt online eenvoudig je jaarsalaris berekenen, al is het waarschijnlijk een fooi in vergelijking tot wat de voetballers krijgen. Gebruik de tool om je jaarsalaris te berekenen of maak berekeningen met het bedrag dat zij per jaar op hun bankrekening mogen laten bijschrijven. Wij zorgen er met de tool om je jaarsalaris te berekenen in ieder geval voor dat dit zo eenvoudig mogelijk is.