Berekenen.nl
Geplaatst op 8 augustus

Online hypotheek afsluiten

Je kunt in ieder geval de kosten van je hypotheek berekenen, bijvoorbeeld om te controleren of je de hypotheek kunt betalen. Kijk goed naar de huidige situatie, maar denk ook na over toekomstige ontwikkelingen om na te gaan of je over een tijdje in financiële problemen kunt komen.

Hypotheek vergelijken

Wil je de kosten van een hypotheek berekenen of weten waar je het beste een hypotheek kunt afsluiten? Om een ​​goed beeld te krijgen kun je online verschillende hypotheken met elkaar vergelijken. Maak bijvoorbeeld een lijst van de rente op een hypotheek door verschillende banken te raadplegen en te kijken waar je het beste kunt krijgen. Ook moet goed worden nagedacht over voorwaarden en overwegingen, zoals een verhuisovereenkomst of de mogelijkheid om jaarlijks een bepaald bedrag boetevrij af te lossen. Met onze handige tool bereken je zelf je hypotheeklasten, zodat je erachter komt wat uiteindelijk het beste bij je past.

Wil je een annuïteit berekenen, bijvoorbeeld omdat je van plan bent een hypotheek af te sluiten? Een annuïteit bestaat uit een bedrag aan rente en aflossing, dat samen zorgt voor een bruto bedrag dat over de gehele looptijd gelijk blijft. Bereken hier!