Berekenen.nl
Geplaatst op 25 april

Porsche maakt private lease met vrienden mogelijk

Het gaat om de Boxster, de Cayman en de 911. De modellen zorgen voor een ware sportwagen voor de deur, die daarnaast ook regelmatig bij je vrienden voor de deur komt te staan. Door de kosten te delen valt dit een stuk gemakkelijker op te brengen en heeft een grotere groep de mogelijkheid om een stoere auto te rijden.

Full operational lease van Porsche

Porsche maakt voor de constructie gebruik van full operational lease. Dat betekent dat Porsche alle kosten voor het gebruik van de auto dekt, behalve de brandstof. De looptijd van het contract is 12 of 24 maanden, zodat het een jaar lang of twee jaar lang mogelijk is om met de sportwagen te rijden. Het is mogelijk aan te geven hoeveel kilometers jij en je vrienden zullen gaan rijden. Op die manier betaal je allemaal een eerlijk deel van de kosten. Hoe Porsche om zal gaan met de slijtage van de achterbanden is niet bekend. We kunnen het ons immers voorstellen dat het gas er regelmatig op zal gaan.

Financial lease berekenen

Wil je geen gebruik maken van full operational lease, want zoek je in plaats daarvan naar financial lease? Je kunt online financial lease berekenen voor een auto, net als voor andere aankopen die je wilt doen. Je zorgt er daarmee voor dat je de kosten van een aankoop over de gebruiksduur kunt spreiden. Het betekent dat je nu een Porsche of een andere mooie auto kunt rijden, terwijl je daar de komende tijd pas voor gaat betalen. Je kunt financial lease berekenen om te voorkomen dat je op voorhand een lange tijd dient te sparen.