Berekenen.nl
Geplaatst op 12 november

Mini komt met een abonnement voor maandelijkse betalingen

Het is al voor een paar honderd euro per maand mogelijk om een Mini te rijden, waarbij de kosten voor bijvoorbeeld de verzekering en het onderhoud zijn inbegrepen. Kopers hebben de keuze uit abonnementen voor 1, 2 of 3 jaar en kunnen kiezen voor een bundel van 5.000, 10.000 of 15.000 kilometer per jaar. 

Mini Abonnement via website

Consumenten hebben de mogelijkheid om het abonnement voor de Mini af te sluiten via Abonnemini.nl. Op die site is het mogelijk om in 4 stappen een leaseconstructie op te stellen, die Mini vervolgens aanduidt als een abonnement. Het is bijvoorbeeld eerst van belang om het aantal kilometers per jaar in te voeren, vervolgens de looptijd, de uitvoering van de Mini en uiteindelijk de opties die gewenst zijn. Vervolgens is het mogelijk om de aanvraag voor het abonnement door te sturen naar de dealer, om daar daadwerkelijk voor de afhandeling te zorgen en zo snel mogelijk in de Mini weg te rijden.

Financial lease berekenen

Wil je wel graag maandelijks betalen voor een Mini of een andere auto, maar geen gebruik maken van een leaseconstructie voor bijvoorbeeld het onderhoud, de banden en eventuele reparaties? Dan kun je online financial lease berekenen, een constructie op basis waarvan je verschillende auto’s kunt financieren. Je betaalt maandelijks een scherp bedrag voor de auto, iets waar je zowel particulier als zakelijk gebruik van kunt maken. Wil je financial lease berekenen voor een Mini, of een andere auto die je op het oog hebt? Binnen een paar minuten weet je op basis van de berekening wat de kosten zullen zijn.