Berekenen.nl
Geplaatst op 7 juli

Athlon Car Lease overgenomen door Daimler

Athlon Car Lease en Daimler Financial Services behoren tot de grootste automotive merken ter wereld, door de krachten te bundelen krijgen zij de kans om efficiënter te werken. Bovendien moet de krachtige combinatie gaan leiden tot de vernieuwing in de markt waar zoveel behoefte aan is.

Verkoop eind 2016 voltooid

De verkoop van Athlon Car Lease zal nog even tijd in beslag nemen, naar verwachting zal de transactie eind 2016 voltooid zijn. Hoeveel er met de verkoop gemoeid is willen de beide ondernemingen zelf niet zeggen. Er is in ieder geval sprake van €1,1 miljard aan waarde aan aandelen. Dat betekent dat er sprake is van een grote overname binnen de automotive wereld die z’n invloed zal gaan hebben op de rest van het landschap. Athlon Car Lease en Daimler willen er samen vooral voor gaan zorgen dat de markt voor mobiliteit meer kan gaan innoveren, waardoor de klant daar uiteindelijk voordeel bij heeft.

Operational lease berekenen

Nu alvast de mogelijkheden van operational lease berekenen, zakelijk of privé? Het is mogelijk om een auto van de zaak te leasen binnen een bepaald budget of zelf gebruik te maken van een abonnement voor een auto. Er is dan sprake van operational lease, waarbij je alleen nog zelf hoeft te tanken. De andere kosten worden netjes voldaan en het is niet nodig om op voorhand voor de auto te sparen. Online berekenen of operational lease of wellicht financial lease voor jou een interessante keuze vormt? Het kost je slechts een paar minuten van je tijd.