Berekenen.nl
Geplaatst op 23 juni

Spits op leeftijd bij Mexico scoort weer

Het is een spits op leeftijd, die velen zien als de nieuwe Jared Borgetti of Luis Hernandez. Hij heeft in de verschillende wedstrijden laten zien een neusje voor de goal te hebben en de bal gemakkelijk in het net te krijgen.

Held in eigen land

Peralta is al zo’n twee jaar lang een held in Mexico, met name door het winnen van goud op de Olympische Spelen in Londen. Het team versloeg toen de grote favoriet Brazilië, dankzij twee doelpunten van Peralta. Hij maakte zich daarmee al onsterfelijk, met name omdat hij het beter deed dan spelers als Neymar en Hulk die aan de andere kant probeerden te scoren. Peralta was tijdens dat toernooi een dispensatie-speler en zal nu ook op het WK voetbal willen vlammen.

Leeftijd berekenen

Wil je zelf de leeftijd berekenen van een andere spits of speler op het WK, of heb je van iemand wel de geboortedatum maar vind je het lastig om tot de leeftijd te komen? Of vind je het gewoon leuk je leeftijd in dagen, minuten of seconden uit te rekenen? Uiteraard houdt de module rekening met het feit of iemand nog jarig moet worden, of dat de leeftijd al een jaartje toegenomen is. Je kunt wat dat betreft heel eenvoudig de leeftijd berekenen en er daarmee voor zorgen dat je in ieder geval altijd goed op de hoogte bent. Bereken bijvoorbeeld eens de leeftijd van Robben of Van Persie en vergelijk dat met die van Depay van het Nederlands Elftal. Of reken de leeftijd van je partner uit in dagen, minuten of seconden.