Berekenen.nl
Geplaatst op 12 mei

Only lanceert confectiemaat voor vrouwen met een maatje meer

Only is zich als modemerk bewust van het feit dat zowel slanke dames als vrouwen met een maatje meer zich graag trendy kleden. En voor de meer curvy vrouwen is er daarom nu Only Carmakoma. Het is een nieuwe lijn van het merk, specifiek voor vrouwen met een maatje meer.

De kleding is speciaal voor hen ontworpen, om hun vrouwelijke rondingen op een mooie manier uit te laten komen. In maat 42 tot en met 52, waarvoor het normaal gesproken lastig shoppen is met de normale collectie.

Only Carmakoma

De collectie van Only Carmakoma zal 8x per jaar worden vernieuwd. Bovendien wordt het mogelijk om online te winkelen, waardoor de vrouwen kunnen uitkijken naar leuke nieuwe outfits. Stijlvol en betaalbaar, want een shirtje zal slechts €14,99 kosten. Een broek is met €54,99 ook niet duur. Dat betekent dat vrouwen met een maatje meer zonder zorgen hun confectiemaat kunnen berekenen, om vervolgens bij Only Carmakoma te winkelen.

Confectiemaat berekenen voor dames

Dat berekenen van de confectiemaat kan natuurlijk heel eenvoudig online. Wij zorgen ervoor dat je snel weet welke maat je hebt, zodat je aan de hand daarvan kunt gaan shoppen. De ideale keuze voor een mooie nieuwe outfit, zonder dat het alleen gaat om de kleinere maten die we veelal niet passen. Speciaal voor vrouwen met een maatje meer, die met een gerust hart hun confectiemaat kunnen berekenen om op basis daarvan te shoppen bij Only Carmakoma.