Berekenen.nl
Geplaatst op 28 mei

Oppervlakte stadsstrand Groningen wordt deze zomer verdubbeld

Het stadsstrand in Groningen vorig jaar tijdens Building the Future of Health was een groot succes. Sterker nog, dit jaar zal de oppervlakte van het strand twee keer zo groot worden. De komende weken worden er vrachtwagens vol met zand naar de voet van DOT gereden. Zij gaan er daar voor zorgen dat er met 300 kuub zand een mooi strand tot aan de rand van het water kan ontstaan. Het betekent een stadsstrand van 80 meter lang en 12 meter breed, waardoor daarvan eenvoudig de oppervlakte te berekenen valt.

Twee keer zo groot als tijdens Building the Future of Health

Vorig jaar was het strand een geslaagde keuze tijdens de conferentie Building the Future of Health. Aanvankelijk werd het strand aangelegd om daar tijdelijk gebruik van te maken, maar het bleek een schot in de roos in het Ebbingekwartier. Daarom is door de gemeente besloten om het strand opnieuw in te richten. DOT zal de exploitatie en schoonmaak van het strand voor haar rekening nemen. Dat betekent dat het in Groningen ook deze zomer mogelijk is om heerlijk te ontspannen op het stadsstrand, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Oppervlakte berekenen

Van een stadsstrand zoals in Groningen kunt u online gemakkelijk de oppervlakte berekenen, gewoon met behulp van onze handige tool. Dat betekent dat het zelfs niet nodig is om daar de formule voor op te zoeken, wij zorgen ervoor dat je aan de lengte en de breedte genoeg hebt. In dit geval gaat het om een oppervlakte van 960 vierkante meter, waardoor je die zelf in ieder geval niet meer hoeft te berekenen. Wil je de oppervlakte van een ander stadsstrand of een andere ruimte berekenen? Gebruik onze tool om het jezelf gemakkelijk te maken.