Berekenen.nl
Geplaatst op 4 juni

Zevenaar gaat werken aan 1400 m2 horeca in fashion outlet

Zevenaar heeft een grote fashion outlet en trekt daarmee veel dagjesmensen en anderen die voordelig willen komen winkelen. Door daarnaast te werken aan de ontwikkeling van horeca in het gebied wil de gemeente ervoor zorgen dat de populariteit verder toeneemt. Er liggen op dit moment plannen voor 1400 m2 horeca. Die moet ervoor gaan zorgen dat zowel Zevenaar als de regio er flink op vooruit gaan. De gemeente is samen met de Ontwikkelingscombinatie FOZ aan de slag gegaan om de koop- en realisatieovereenkomst in orde te maken.

Groot aantal m2 winkel- en horecagebied

Het grote aantal m2 van zowel de huidige fashion outlet als de horeca moeten ervoor gaan zorgen dat het een gebied wordt waar consumenten heel de dag of in ieder geval een dagdeel door kunnen brengen. De combinatie van horeca en winkels maakt het mogelijk om onbezorgd te shoppen en ondertussen een hapje en een drankje te komen doen. Het is die combinatie van onderdelen en het grote aantal vierkante meters die het tot een grote trekpleister voor de complete regio moeten maken.

Aantal m2 berekenen

Je kunt online het aantal m2 berekenen, zowel voor een fashion outlet of de horeca als wanneer je met je huis bezig bent. Wil je het aantal m2 berekenen van een bepaalde kamer of nagaan hoeveel vierkante meter tuin je hebt? We maken het je graag gemakkelijk met de formule om een berekening te maken. Dat betekent dat je niet zelf aan de slag hoeft met de verschillende berekeningen, dat doen wij gewoon online door je. Het is daardoor heel eenvoudig om na te gaan hoe groot de ruimte moet zijn of welke ruimte je beschikbaar hebt. Je kunt online het aantal vierkante meters en daarmee de oppervlakte berekenen.