Berekenen.nl
Geplaatst op 30 juli

Bijna 6.000 gram vis goed voor overwinning viswedstrijd

Viswedstrijden zijn nog altijd onverminderd populair, wat betekent dat er veel deelnemers op afkomen. Zij proberen zoveel mogelijk vis te vangen, waarbij de winst in gram wordt uitgedrukt. Bij sommige vissers zou het beter zijn om daar in milligrammen naar te kijken, maar bij de winnaars gaat het over het algemeen om kilo’s.

Zo ook laatst bij HSV De Brasem en HSV Het Vette Baarsje. De winnaar wist maar liefst 5.860 gram vis bij elkaar te hengelen, waarmee hij een goede prestatie neerzette. Bovendien was het deelnemersveld groter dan ooit, wat de overwinning nog knapper maakt.

Bijna 6 kilo vis voor de winnaar

De winnaar wist bijna 6 kilo vis bij elkaar te vissen. Het ging met name om een aantal mooie brasems, net als een zeelt. De tweede plaats ging naar de visser die 3,3 kilo bij elkaar wist te vissen en voor de nummer 3 ging het om 3,1 kilo. Wat dat betreft heeft de winnaar zich goed los kunnen maken van de rest, om een geweldige prestatie neer te zetten.

Van gram naar mg berekenen

Wil je zelf berekenen hoeveel milligram de winnaars binnen wisten te hengelen? Je kunt online van gram naar milligram omrekenen, zonder dat je zelf aan de slag hoeft met de formule daarvoor. In plaats daarvan kun je gebruik maken van de handige tool die we daarvoor hebben ontwikkeld. Dat maakt het gemakkelijker om berekeningen te maken tussen grammen en milligrammen, zodat je meteen op de hoogte bent. Op die manier voorkom je fouten en kost de berekening je bovendien minder tijd.