Berekenen.nl
Geplaatst op 6 maart

Altijd een kortingspercentage bij online shoppen!

Al ruim 10 jaar zijn er platformen waarbij je tijdens het online shoppen altijd een extra kortingspercentage verdient. Hoe gaat dat in zijn werk? Wij leggen het hier uit.

In de online wereld geven adverteerders een korting aan bedrijven die hun weer (nieuwe) klanten oplevert. Een bedrijf die een bezoeker doorstuurt, krijgt als deze wat koopt een commissie (percentage) van het aankoopbedrag. Nu krijgen deze kortingsplatformen tot wel 3 tot 10% korting op het aanbrengen van sales. Grotere platformen zoals Shopkorting.nl kunnen met deze grotere aantallen sales goede deals doen met adverteerders en geven een groot deel van de ontvangen commissie weer terug aan diegene die wat gekocht heeft. Wel 1.600 winkels zijn aangesloten. Zo verdien je zelf mooi wat mee aan je eigen online aankopen.

We geven voor de duidelijkheid even een voorbeeld. Je ziet een product dat je graag wilt hebben maar dat is duur en je wilt graag dat extra percentage korting hebben. Nu is het product overal even duur, maar kun je bij Bol.com korting krijgen. Je gaat dan naar een platform als Shopkorting.nl om daar in te loggen en gaat vanuit een link van Shopkorting.nl naar Bol.com. Je koopt het artikel en je krijgt van Shopkorting weer het vooraf aangegeven kortingspercentage terug gestort.Geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op de Shopkorting cashback website voor meer informatie en meld je gratis aan.

Shopse!