Berekenen.nl
Geplaatst op 11 februari

Gratis hulp bij de belastingaangifte in Den Haag

Een ieder in de regio Den Haag kan op 21 maart gebruik maken van de Haagse aangiftedag, een dag waarop mensen uit de regio kosteloos hulp kunnen krijgen bij het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting.

Stichting Belastingwinkel Rotterdam

De Haagse aangiftedag is een initiatief van de Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR), een organisatie verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Men heeft zich daar als doel gesteld om een ieder te helpen bij fiscale problematiek. De werknemers zijn vooral studenten aan de Erasmus Universiteit, die hun kennis vanuit de boeken gebruiken om mensen in de praktijk te kunnen helpen. Een ieder met interesse kan zich online aanmelden (belastingwinkelrotterdam.nl) of telefonisch contact opnemen (010 408 27 84). Op die manier hoopt de SBR zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken en hen te helpen met de aangifte inkomstenbelasting, iets waar zij zelf anders niet (goed) uitkomen.

Online de inkomstenbelasting berekenen

Ben je niet woonachtig in de regio Den Haag, of wil je nu alvast weten hoeveel inkomstenbelasting je over het afgelopen jaar moet betalen? Indien je voorheffingen betaald hebt kun je nagaan of je dient bij te betalen, of dat je aan de andere kant juist geld terug zal krijgen. Wat dat betreft is het de moeite waard om de inkomstenbelasting te berekenen en na te gaan wat de belastingdruk op je inkomen dit jaar is. Wil je de inkomstenbelasting online berekenen? Je kunt hiervoor gebruik maken van onze handige tool, waaruit goed duidelijk wordt welke bedragen je op welke plaatsen in dient te voeren.