Berekenen.nl
Geplaatst op 13 juli

Volkswagen Passat biedt uitgebreide inhoud achterin

Daarnaast is Volkswagen erin geslaagd om de inhoud van de kofferbak behoorlijk groot te houden, waardoor er zowel in de sedan als in de Variant meer ruimte beschikbaar is om spullen op te bergen.

Inhoud achterin

De inhoud achterin de Volkswagen Passat bedraagt nu standaard 586 liter, zonder het neerklappen van de achterbank. Dit is 21 liter meer dan voorheen, terwijl de auto daarnaast een meer strak ogend design heeft gekregen. De Variant (stationwagen) van dit model biedt nu zelfs 47 liter meer inhoud dan voorheen, waardoor dat nu 650 liter is. Het neerklappen van de achterbank leidt in dit laatste model zelfs tot een inhoud van de kofferbak van 1.780 liter, waardoor er enorm veel mee kan.

Inhoud berekenen

Wil je zelf de inhoud berekenen van je kofferbak, of wellicht van een ander object? Je kunt de inhoud berekenen aan de hand van de lengte, de breedte en de diepte van een bepaald object. Op die manier bepaal je de driedimensionale maat en is het mogelijk om te na te gaan welk volume er tot je beschikking staat. Uiteraard kun je online de inhoud berekenen, waardoor je zelf niet aan de slag hoeft met de verschillende gegevens. We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk, zodat je eenvoudig uitkomt bij het resultaat, aan de hand van de verschillende gegevens die je gewoon online kunt invullen.