Berekenen.nl
Geplaatst op 17 september

Tiguan Allspace biedt een enorme inhoud: ruimte op wielen

De Volkswagen Tiguan Allspace is met recht een ruime auto. Een zeer ruime auto, waarin de boodschappen van meerdere gezinnen zonder problemen mee kunnen. Of de sporttassen van een heel voetbalteam, net als de halve woningraad tijdens een vakantie. Het is een van de meest ruime auto’s die er beschikbaar zijn. Vooral door de achterbank neer te klappen ontstaat er ontzettend veel ruimte. De inhoud van de auto zorgt ervoor dat de Tiguan Allspace de ideale keuze lijkt voor een groot gezin, waarbij er altijd veel spullen mee moeten.

Tot 1.775 liter inhoud

De Tiguan Allspace is standaard al goed voor een inhoud in de kofferbak van 700 liter. Dat is behoorlijk ruim, vooral gezien de ruime stoelen die er beschikbaar zijn om zowel voorin als achterin te kunnen zitten. Voor Volkswagen bleek dat echter nog lang niet genoeg, want het is uiteraard ook mogelijk om de achterstoelen neer te klappen. Op die manier ontstaat er zelfs 1.775 liter inhoud aan opbergruimte. Dat betekent dat alles zonder problemen mee kan in de auto. En ondanks die enorme inhoud is Volkswagen er toch in geslaagd om 5cm beenruimte voor de passagiers toe te voegen in de auto.

Online inhoud berekenen

Wil je zelf de inhoud berekenen van een auto of van een bepaalde kamer? Je kunt dat doen aan de hand van een lastige formule, maar veel gemakkelijker is het om online de maten in te vullen. Wij helpen je online de inhoud te berekenen, zodat je daar meteen van op de hoogte bent. Of zodat je de inhoud van twee ruimten of auto’s gemakkelijker met elkaar kunt vergelijken. Binnen een paar klikken de inhoud berekenen, waarbij wij het rekenwerk voor je doen en meteen zorgen voor een duidelijk antwoord waar je wat mee kan.