Berekenen.nl
Geplaatst op 15 januari

Kluis met inhoud gestolen uit een woning in Winterswijk

In Winterwijk hebben dieven hun slag weten te slaan door een kluis met inhoud uit een woning te stelen. Volgens een agent gaat het om een behoorlijke kluis, die uit de woning is ontvreemd. Het is nog niet goed duidelijk of een eerdere inbraak van een paar dagen hiermee verband houdt of dat er sprake is van twee afzonderlijke situaties. De politie sluit op dit moment nog niets uit en is samen met de bewoners van de woning uiteraard hard op zoek naar de inhoud van de kluis.

Geld in de kluis uit de woning

Volgens de bewoners hadden zij geld in de kluis liggen, net als wat andere waardevolle inhoud. Het gaat gedeeltelijk om persoonlijke bezittingen met persoonlijke waarde, waar de dieven in eerste instantie weinig tot niets aan zullen hebben. Dat betekent dat de bewoners in ieder geval de inhoud van de kluis graag terug zouden zien, de kluis zelf is voor hen minder van belang. De politie tast nog in het duister over hoe de dieven erin zijn geslaagd om de kluis met inhoud mee te nemen en die ongemerkt naar buiten te brengen.

Inhoud berekenen

Wil je de inhoud van een kluis of van een andere ruimte berekenen? De inhoud kun je berekenen aan de hand van de hoogte, de breedte en de diepte. Het zijn de drie maten die je nodig hebt om de inhoud te kunnen berekenen, die je uiteraard eenvoudig online in kunt voeren. We maken vervolgens de inhoud berekening voor je, zodat je bijvoorbeeld verschillende kluizen met elkaar kunt vergelijken. Is de ene breder dan de andere, maar is die hoger of dieper? Door de inhoud van de kluizen te berekenen kom je er eenvoudig achter. Bovendien kun je bijvoorbeeld de inhoud van je trolley berekenen, net als van koffers of andere spullen.