Berekenen.nl
Geplaatst op 3 juni

Simyo verhoogt snelheid 4G-internet

Simyo is een dochteronderneming van KPN, die de snelheid tot maximaal 6x zal verhogen. Het is niet langer nodig om daarvoor bij te betalen, al is het bij Simyo wel van belang om gebruik te maken van een 4G Flex-bundel.

Goede dekking bij Simyo

Simyo heeft de snelheid verhoogt van 25 Mbit/s naar maximaal 150 Mbit/s. Dat betekent in de praktijk echter vooral dat het gebruik in de Randstad merkbaar sneller zal zijn, in andere delen van het land is er nog sprake van een vergelijkbare gemiddelde snelheid. Het gaat om zo’n 20 Mbit/s, dat echter voldoende is om ook reguliere webpagina’s op een mobiel apparaat te bekijken. Met name wanneer het drukker wordt op het netwerk of het gaat om een locatie buiten de Randstad bestaat de kans dat de snelheid alsnog wat tegen zal vallen. KPN heeft desalniettemin het best dekkende netwerk, waardoor klanten van Simyo op een voordelige manier van een goede dekking kunnen profiteren.

Sim Only vergelijken

Bekijk online welke aanbieder voor jou de beste dekking en wie het goedkoopste sim only abonnement aanbiedt. Als je dat goed doet, betaal je maandelijks een lage prijs voor je simkaart en het abonnement, je hoeft niet nog eens los per maand voor je telefoon te betalen. Het is wat dat betreft de moeite waard om online je sim only te berekenen!