Berekenen.nl
Geplaatst op 22 april

Sim only abonnementen winnen nog altijd aan populariteit

Recent onderzoek van Telecompaper toont aan dat 850.000 Nederlanders een sterke intentie hebben om in 2016 een nieuwe smartphone aan te schaffen. Dat zijn er 340.000 meer dan een jaar eerder, waarbij de grootste voorkeur uit lijkt te gaan naar de sim only abonnementen die er beschikbaar zijn.

Meer Nederlanders met een sim only abonnement

Nederlanders kiezen om verschillende redenen voor een sim only abonnement. Het helpt ze om op de kosten te besparen en de abonnementen sluiten bovendien beter aan bij de verlengde levensduur van de gemiddelde smartphone van vandaag de dag. De telefoons overleven de reguliere abonnementen, waardoor het verstandig blijkt om op voorhand al een sim only abonnement af te sluiten. Daarnaast lijken de sim only abonnementen goede vervangers voor de prepaid aansluitingen, omdat de simkaarten daarvoor behoorlijk duurder zijn geworden. Het gevolg is dat de sim only abonnementen meer en meer aan populariteit winnen. De verschillende providers spelen daar al enige tijd op in, waardoor er bovendien sprake is van een uitgebreid aanbod.

Sim only abonnement berekenen

Wil je online een sim only abonnement berekenen, bijvoorbeeld om na te gaan waar je op een voordelige manier terecht kunt? Je kunt online de verschillende providers met elkaar vergelijken, zodat je eenvoudig na kunt gaan waar je een zo laag mogelijke prijs betaalt. Je kunt berekenen wat je per maand betaalt voor het gebruik van je telefoon, waarbij je zelf zorgt voor de aanschaf of je gebruik maakt van een toestel dat je al in je bezit hebt. Een sim only abonnement berekenen is heel eenvoudig, de berekening helpt je vervolgens maandelijks geld over te houden doordat je voordelig kunt bellen, SMS-en en internetten.