Berekenen.nl

Volgens mij zit er een fout in deze berekening.


Van bruto naar netto gaat niet goed en daardoor ook alle verdere berekeningen. Berekening; catalogusprijs 43.500, bruto salaris 36,93%, benzine auto dus 22% bijtelling geven jullie aan dat ik 502 euro per maand netto moet betalen maar ik kom volgens jullie eigen uitleg op 294.

Vraag gesteld door: Cristel
Reageer jij op deze vraag?

Webmaster Berekenen.nl: Hallo Cristel,

Hartelijk dank voor je bericht. Ons is niet helemaal duidelijk wat je bedoeld. De uitkomst via de berekentool is inderdaad €502,- netto per maand. Het stukje dat volgens onze uitleg het bedrag op €294,- komt snappen we niet?

Cristel: Op alle andere websites kom ik op 294 euro. Wanneer ik de berekening doe zoals jullie zelf uitleggen onderaan de pagina waar toelichting staat op bijtelling, kom ik ook op 294 euro. Er staat daar een voorbeeldberekening van een auto die 40000 kost. Dus ergens gaat iets mis.

Webmaster Berekenen.nl: Je hebt helemaal gelijk Cristel. Hartelijk dank voor de reactie. We gaan er direct achter aan en laten het weten wanneer het is opgelost!

Webmaster Berekenen.nl: Het probleem is direct gevonden, er is een hele stomme fout in de formule ontstaan! Had niet mogen gebeuren! Dank je wel nogmaals en hopelijk tot snel weer op de website!